Postare prezentată

Amenajari de Interior in mai multe stiluri combinate - Modern Clasic Scandinav



Varietatea de elemente care descriu diferite stiluri de design interior este pătrunsă de-a lungul unei idei generale că stilurile de amestecare este inacceptabilă și în nici un caz nu ar trebui să fie prezente în interioarele finite. Dar, ca orice altă regulă, aceasta are o excepție prea! Și nici măcar unul, ci trei (!) Și cu nume comune: fuziune, eclectism și kitsch. Aceste tendințe în design interior sunt nimic mai mult decât un amestec de stiluri arogant, deliberată și pronunțată. Cu toate acestea, firma de amenajari interioare   impun regulile lor asupra noastră: "ieși în evidență", "nu fi ca toți ceilalți"!

 Aceste stiluri par să se supună fără îndoială unor astfel de sloganuri. Exclusivitatea și libertatea maximă de exprimare sunt principalele lor avantaje, dar nu singurele avantaje. Eclectismul, fuziunea și kitsch-ul sunt stiluri complet diferite, dar toate sunt similare într-un singur lucru: combină mai multe direcții, aparent complet opuse. Dar cel mai surprinzător lucru despre acest amestec este că rezultatul său final arată întotdeauna elegant și armonios. Eclectismul este considerat cea mai potrivită combinație de soluții de stil pentru amenajarea unui apartament

 Este destul de discret și conservator, bazat pe stilul clasic, care este completat îngrijit și grațios de elemente din alte direcții: modern, gotic, Renascentist, mai puțin adesea ultramodern high-tech sau loft. Într-un cuvânt, eclectismul este un clasic modernizat, care poate sublinia individualitatea și gustul de neegalat al proprietarului spațiilor. În plus, funcționalitatea și confortul sunt o parte integrantă a unui astfel de interior. Eclectismul se caracterizează prin predominanța nuanțelor de lumină și pastel, abil și foarte atent diluat cu elemente decorative luminoase. Aici lumina este mai importantă decât culoarea. O caracteristică distinctivă a acestui stil poate fi definit un număr limitat de direcții combinate în ea: nu mai mult de trei, în timp ce acestea ar trebui să fie îmbibate cu o idee și să apară armonios. Fuziune: 

 Fuziunea extravagantă și incredibil de interesantă oferă un spațiu imens pentru creativitate și auto-exprimare. Se crede că acest stil sa născut spontan cu apariția de moda pentru călătorie și achiziționarea de suveniruri în fiecare colț vizitat al planetei. Aici se naște un amestec armonios de stiluri occidentale și orientale. S-ar părea că o astfel de combinație poate părea extrem de ridicol, dar studio de designeri cu experiență, de asemenea, se confruntă cu succes o astfel de sarcină dificilă. Stilul de fuziune este o combinație de direcții clasice, precum și unificarea lor cu ajutorul unei idei comune (în acest sens vedem diferența fundamentală față de kitsch, în cazul în care nu este absolut necesar). Nici Art Nouveau nu poate fi combinat cu goticul să pară uluitor atunci când este mixat de un designer profesionist. Iar oaspeții într-o astfel de cameră cu siguranță nu se vor plictisi: elemente de mobilier lucrate manual, o varietate de culori, un amestec de epoci și, în același timp, un sentiment unic de spontaneitate, naturalețe și confort sunt principalele cărți câștigătoare ale stilului. Kitsch:

 Kitsch-ul este stilul care stă neînfricat chiar pe marginea stâncii, uneori străduindu-se să cadă, în cazul în care faleza este de prost gust și absurditate absolută. Stilul cel mai extravagant și incredibil de complex, care atrage toată atenția asupra detaliilor sale, culori luminoase și o combinație de direcții aparent absolut incongrue. Kitsch-ul este ideal pentru amenajarea cluburilor de noapte, cafenelelor pentru tineri sau a grupurilor de hobby-uri, și în nici un caz nu este binevenit pentru camere rezidențiale sau de lucru, deoarece este psihologic imposibil să stați într-o astfel de cameră pentru o lungă perioadă de timp.O combinație de culori luminoase (portocaliu, roșu, galben, violet), un amestec de multe stiluri diferite (țară și futurism, împreună cu un pod și stil scandinav), o varietate de mici detalii și decorațiuni Mobila de calitate  exclusivitate care se învecinează cu nebunia și sentimentul plin de o piață de vechituri - totul este kitsch.

Comentarii