Postare prezentată

Colaj conceptual exprimă vizual conceptul sau ideea generală de interioare

Acesta vă permite să vedeți ce înseamnă acest concept va fi exprimată: culoare, formă, compoziție. Colajul conceptual conține mobilier, lămpi, decorațiuni, țesături și o paletă de culori. Dar ăsta nu e un coș de cumpărături. Este aceste lucruri pe care nu poate doriți să cumpere pentru casa ta, dar similare, aproape în spirit, forma si culoarea sunt ceea ce ai nevoie. Proiectantul dezvoltă un colaj bazat pe rezultatele unui chestionar de obiecte bine conceput (sau scurt) și un colaj de impresii (sau moodboards), compilate de către client. 




O tehnică de colaj bine instruit este folosit ca un instrument. Prin urmare, ele se dovedesc a fi informativ și foarte frumos. Acest colaj este atât de necesar pentru designer, aici el surprinde idei emergente, metode de organizare a spațiului, reunește detalii despre interioarele viitoare. Înainte de randare, colajul coordonat este baza vizuală a proiectului de proiectare. În timp ce lucrez la un proiect, am pus un colaj ca un economizor de ecran desktop, este întotdeauna în fața ochilor mei. Design interior casa clasica in Timisoara .


 O întrebare rezonabilă este dacă clientul are nevoie de un colaj conceptual. Veți avea o imagine destul de frumos în mâinile tale, care nu este legat de sediul dvs., magazine de mobilier în orașul dumneavoastră, sau bugetul dumneavoastră. Ce-i cu tine? Există cel puțin două sarcini care apar în timpul renovării, atunci când colajul conceptual va fi foarte util pentru tine. Problema 1... Sunteți de planificare pentru a renova sau construi locuințe mari, complexe și scumpe. Mobilier dormitor clasic .

Costul de a face o greșeală atunci când înființarea unei sarcini pentru un designer este foarte mare. Trebuie să vă asigurați că designerul v-a înțeles corect și că ați înțeles corect ideea designerului și că el a fost de acord (sau nu a fost de acord). În acest caz, trebuie nu numai să discutați cu proiectantul conceptul de interioare, prezentate vizual sub formă de colaje, dar, de asemenea, de acord cu privire la aceasta. amenajari interioare Bucuresti


 Ca rezultat, vă asigura împotriva dezamăgire și nemulțumire cu rezultatele de vizualizare interioară. Economisiți timp prețios, bani și nervi. Problema 2... Sunteți de planificare pentru a renova o cameră mică, fără modificări majore, Vă decideți să acționeze-te ca un designer și doriți să obțineți un "design" interior. Trebuie să ai o foaie de trișat. consultanta pe care le puteți decide pentru tine schema de culori a spațiilor, alege decorarea peretelui. Păstrați un anumit stil de interior și să cumpere mobilier și lămpi în acest stil. Apartamente amenajare interioare

 Colaj conceptual va deveni o astfel de foaie ieftin. Este foarte important să ne amintim că în timpul dezvoltării unui colaj conceptual, proiectantul se străduiește să exprime ideea de interioare cât mai clar posibil. Bugetul, sincronizarea, problemele tehnologice nu-l limitează aici. N-ar trebui să te duci la magazin cu modelul ăsta. Faza de selecție a tuturor materialelor de finisare, mașini, echipamente, mobilier, lămpi se numește echipament obiect, necesită o discuție separată. 



Dacă comandați un proiect de proiectare, proiectantul vă va oferi opțiuni specifice pentru finisare și echipamente. Acestea sunt rezumate în tabele separate și fac parte din proiectul de proiectare. Aceste date pot fi ghidate în momentul cumpărării. Dacă nu există timp sau dorință de a comanda o vizualizare 3D a spațiilor, puteți utiliza un colaj intern. Colaj intern Se pare a fi o invenție a designerilor noștri, deoarece nu am întâlnit un termen adecvat în limba engleză în rețeaua vorbitoare de limba engleză. Este o încrucișare între un desen "Model plat de-a lungul pereților" și un colaj. Mobilier living modern de lux .

 Fiecare cameră este reprezentată de un plan și un desen al pereților. Textura monitorului selectat este întins pe pereți, fotografii ale mobilierului selectat, lămpi, perdele sunt lipite. Numele complet, materialul, numărul și producătorul vopselei sunt indicate. Un astfel de colaj este foarte informativ, ajută constructorii foarte mult. Folosesc acest colaj când descriu decorarea băilor. Afișarea spațiilor mici nu este întotdeauna clară. În acest caz, un colaj intern este de preferat. Acum știi totul despre ce designeri de interior face colaje. Rămâne să încerci pentru tine!


Comentarii