Postare prezentată

Apartament in stil Clasic Modern in Bucuresti

Stilul interior modern clasic combină armonios elemente de lux și confort, mobilier modern și decor bogat. Deci, în capitala culturală a Romaniei  orașul Bucuresti  s-a decis proiectarea unui apartament cu o suprafață de 115 metri pătrați folosind tehnici clasice tradiționale, combinându-le inteligent cu obiecte de uz casnic, care sunt pur și simplu indispensabile în timpurile noastre. Cu toate acestea, a fost destul de posibil pentru a crea o atmosferă specială! Într-un astfel de apartament, fără să vrei să-ți menții postura, sorbind o cafea aromată și vorbind despre poezia secolului al XIX-lea!

 Designul interior al bucătăriei este realizat în culori deschise, fațada întunecată, aproape neagră a setului de bucătărie servește ca un contrast. Un element incontestabil al stilului de interior clasic este un dulap din sticlă încorporat pentru depozitarea serviciilor de familie, încadrat cu dantelă aurie. Un candelabru original și un plafon pe niveluri de formă originală, subliniind centrul camerei, atrag atenția în camera de zi. O canapea mare moale vă permite să vă așezați confortabil într-o companie mare prietenos.

 În spatele canapelei se află o masă rotundă și un șemineu: tot ce aveți nevoie pentru o cină intimă în familie. În dormitor, la fel ca în camera de zi, există un candelabru mare de cristal în centrul plafonului, atât de caracteristic ă interioarelor clasice. Rame de aur, cuverturi de pat din satin, picturi reprezentând o bufniță, mobilier rotunjit, fără margini ascuțite, și o noptieră pufos, combinate cu o tentă burgundy a pereților, dau camerei un farmec special. Designul băii combină suprafețe strălucitoare, finisaje luxoase și alte elemente clasice cu cele mai moderne sanitare. 



Acest lucru vă permite să obțineți o baie confortabilă și, în același timp, frumoasă. Baia originală, combinată cu un duș, atrage pentru decorarea murală decorativă cu un model floral. Biroul este simplu mobilat și concis în comparație cu restul spațiilor. Un minim de detalii, un loc de muncă confortabil și o canapea mică pentru relaxare: nimic nu ar trebui să distragă atenția de la procesul de lucru. Peretele de cărămidă din fața bibliotecii albe clare conferă o oarecare moderație interiorului. Multe oglinzi, un fotoliu  din piele, un dulap spațios, un covor de răchită la ușă pe un fundal turcoaz luminos: combinația perfectă pentru interiorul holului, care se transformă ușor într-un hol lung.

 Podeaua este pavată în porțelan de marmură gres, iar culoarea închisă a pereților este luminată de imaginea unei păpădie aerisită și uși interioare albe. Visezi la un interior similar? Dar nu știi să se potrivească în mod corespunzător elemente de uz casnic moderne cu detaliile tipice ale interioarelor clasice? Contactati-ne! Vă vom ajuta și o vom face! Sloganul nostru este confortul în centrul stilului! Nobili Designer 

Comentarii