Postare prezentată

Apartament spatios cu 4 camere in Buzau


Un apartament luminos și spațios, cu 4 camere , este opțiunea ideală pentru o familie prietenoasă de patru persoane: mamă, tată și doi preșcolari. O suprafață suficient de mare este un avantaj decisiv al acestui obiect. Cu toate acestea, chiar și în astfel de spații, este necesar să se asigure un design interior  apartament cu 4 camere competent și coerența unui singur stil. Acest apartament este un mare exemplu în acest sens. O bucătărie combinată cu o cameră de zi nu este numai foarte funcțională. De asemenea, este important ca această opțiune de aspect creează un sentiment de libertate și spațiu deschis. 


Combinația de tonuri de lumină cu nuanțe lemnoase simbolizează puritatea și unitatea cu natura. Iar scaunele galbene ergonomice și lampa originală de deasupra mesei sunt ca o reflexie a luminii solare în această cameră.  Design interior apartament modern datorită unui minim de detalii, fiecare dintre care va juca cu siguranță o funcție importantă. Holul din acest apartament este, de asemenea, standardul de funcționalitate. Un dressing confortabil a fost aranjat cu succes pe piața sa, unde există suficient spațiu pentru lucrurile fiecăruia dintre membrii familiei. Podeaua este prudent gresie cu porțelan de înaltă calitate gres anti-urmărire, care este de acoperire ideală pentru hol. Apropo, în același stil de podea, rafturi originale "marmorate" pentru cărți și decorațiuni au fost instalate atât în această cameră, cât și în hol. Camera copiilor este surprinzător de însorită, lipsită de griji și veselă.

 Același fundal de lumină este o bază revigorantă pentru a completa interiorul cu detalii luminoase și elemente colorate, creând o minunată "țară copilărie" care se potrivește în zona unei singure camere. Pentru a economisi spațiu, paturi convenabile cu containere și un al doilea nivel sunt instalate exclusiv pentru jocuri. Și nici unul dintre băieți va fi ofensat, pentru că ambele dane sunt situate în partea de jos a structurii. Bine, ideea este excelentă! Dormitorul matrimonial este decorat în același stil și culori ca și restul camerelor. Acest lucru vă permite să se simtă armonie ca te misti in jurul casei. Are tot ce vă trebuie: un pat moale, mare, noptiere, ceasuri și lămpi, o toaletă cu un otoman extrem de primitor și un televizor modern. Pe ambele părți ale tăbliei există uși de culoare, în spatele cărora se ascund vestiarele. 


Adiacent la această cameră este o loggie visualizari interioare in 3 D - un fel de colț verde între jungla de piatră, care a plasat pe teritoriul său o zonă de relaxare confortabilă și o zonă de lucru confortabilă. Imediat aș dori să subliniez prezența unui dormitor pentru oaspeți, în cazul în care există, de asemenea, un pat dublu confortabil, o noptieră, un otoman moale și un televizor. Oaspeții acestei case sunt, evident, întotdeauna bineveniți. O baie spațioasă și o baie suplimentară cu duș și spălătorie merită o atenție deosebită. Aceste camere sunt dotate cu aparate moderne, finisaje și accesorii elegante și mobilier de baie impermeabil. Pereții și podeaua sunt realizate cu aceleași structuri din lemn de lumină și piatră.

 Datorită decorului original al pietricelelor naturale, se creează efectul unui "salon spa": un sentiment de puritate, sănătate și plenitudine a puterii. În plus, apartamentul are un balcon, la care chiar și designerii noștri au acordat o atenție. Ușor și primitor, are un podium, în interiorul căruia este un compartiment pentru containere, iar în partea de sus există un plan moale de relaxare sau de citire a cărților. Plantele de apartament aduc prospețime atmosferei și umplu spațiul cu vitalitate. Visezi la un interior similar? Visul tău poate deveni cu ușurință realitate! contacteaza Studio amenajari interioare .

Comentarii