Postare prezentată

Care sunt caracteristicile stilului Minimalist - Mobilier



Se crede că un interior modern, minimalist, își asumă un spațiu amplu. Această afirmație este adevărată, dar practica arată, de asemenea, că proiectele mari de design pot fi realizate în zone mici. Minimalismul este practic singura opțiune pentru a scăpa de aglomerarea apartamentelor tipice ale orașului. Materialele pot fi foarte diferite, dar mai des ele dau preferință celor naturale: piatră, lemn sau imitația lor. Designul interior în acest stil va rămâne relevant pentru o lungă perioadă de timp și nu va necesita costuri financiare mari.

 Stilul modern și minimalist este caraterizat de următoarele caracteristici: Forme geometrice clare; Iluminare bună a spațiilor; Materiale naturale; Paletă de culori discretă; Spațiu liber maxim;Mobilier funcțional. Pentru a extinde spațiul, camera de zi, bucătărie și sufragerie sunt adesea combinate într-o singură cameră, eliminând pereții interiori. Pentru zonare sunt folosite pereți glisante din lemn, ecrane și obloane. Camera de zi este adesea separată de bucătărie printr-un contor de bar.

Pot exista diferite niveluri ale podelei, de foarte multe ori ele ridică zona de lucru bucătărie. Uneori, acest lucru se face în scopuri decorative și, uneori, pentru a ascunde alimentarea cu apă și alte comunicații formate ca urmare a reamenajării spațiilor. Chiar și decorul minimalist are propriile sale caracteristici distinctive. În primul rând, a obiectelor din interior, există doar necesare. În al doilea rând, nu există rafturi deschise și rafturi, ceea ce elimină sentimentul de dezordine, dar, în același timp, vă permite să păstrați lucrurile curate. Mobilierul este, în general, scăzut, fără cel mai mic indiciu de decor și oglinzile sunt fără cadru.

 Mocheta nu este necesară, dar este adesea folosită în zona de living de lângă canapea, precum și în dormitorul de lângă pat. Împărțirea abilă a camerei în zone cu partiții decorative funcționale vă permite să distribuiți armonios obiectele interioare. În același timp, apartamentul este perceput vizual ca fiind mai spațios și confortabil de a trăi. Există mai multe tipuri de partiții din lemn. Ecranele cu role sunt dispozitive mobile care vă permit să împărțiți spațiul după este necesar. Rafturi: Se pare spectaculos atunci când face diferența între bucătărie și camera de zi. Practice, dar ele creează riscul de "tulburare", astfel încât să nu ar trebui să pună multe lucruri acolo.

 Câteva figurine, flori proaspete și câteva cărți vor fi de ajuns. O partiție pas este un tip de rack care imită un arc. Sertarele sale încorporate ajută la ascunderea obiectelor de uz casnic de ochii tăi. Un separator de acvariu decorativ este un alt mod de a separa sala de mese de bucătărie prin decorarea camerei. Un perete despărțitor cu șemineu este un decor care creează o atmosferă romantică specială. Prin instalarea unui șemineu cu două fețe, puteți admira focul deschis din camera de zi și zona de luat masa. Partiții similare din lemn și alte materiale pot fi instalate în dormitor.

 Acestea vă vor permite să împărțiți camera într-o zonă de recreere și un loc de muncă, să atribuiți un spațiu de dormit și un loc pentru un mini-sejur. Această din urmă opțiune este relevantă în dormitorul unui adolescent, la care vin prietenii. Podea în stilul minimalismului Interioarele moderne în stilul minimalismului se caracterizează printr-un ascetism sobru în proiectarea podelei. Cea mai bună opțiune ar fi laminat, parchet, gresie de porțelan sau covor. Indiferent de material, culorile vor fi neutre, fără imprimeuri și ornamente. O suprafață opacă și strălucitoare este acceptabilă, este mai bine să alegeți covoare cu părul lung. Sarcina principală a podelei este de a sublinia favorabil mobilierul și decorarea pereților.

 Pereți în stil minimalist O atenție deosebită ar trebui acordată decorarea pereților. Deoarece minimalismul este zgârcit cu decor, vă puteți juca cu combinații de culori. Acest lucru poate fi o pictură monocromatică în tonuri contrastante pentru fiecare parte sau zonă a camerei, sau utilizarea de accente luminoase decorative sub formă de panouri de perete din lemn, care va ocupa peretele central. Lambriurile din lemn adaugă respectabilitate și lux elegant unui interior minimalist. În producția de panouri sunt utilizate tipuri fine de lemn, ar fi arin, stejar și cedru. Ele sunt acoperite cu o ceară de protecție care previne umezeala și deformarea. Acest lucru le permite să fie instalate în medii cu umiditate ridicată, ar fi într-o bucătărie sau pe o terasă,in visualizari interioare 3 D

Plafon minimalist Designul interior minimalist exclude prezența plafoanelor pe niveluri voluminoase - fără basoreliefuri, margini și muluri din stuc. Suprafața are o textură uniformă de tonuri de lumină. Plafoanele tensionate face o treabă bună cu această sarcină. De asemenea, sunt utilizate panouri pentru vopsea, tavane din plastic și lemn. Placajul are un aspect elegant pe tavan, în interiorul stil minimalist. Cu ajutorul vopselelor, puteți crea o suprafață uniformă și strălucitoare, care arată modelul natural al lemnului. Impregnarea specială rezistentă la umiditate vă permite să decorați tavanul cu lemn în medii umede. 

ȚESĂTURI ÎNTR-UN INTERIOR MINIMALIST 
Pentru a înmuia ascetismul, este permisă decorarea ferestrelor cu perdele de tul ușor și organza translucidă. Puteți utiliza perne și perne, dar asigurați-vă că se potrivesc schema de culori de ansamblu, ei nu au broderie. Ar trebui să fie deosebit de atent cu țesături de bucătărie. O mulțime de prosoape, mânere și o față de masă poate ruina aspectul general. amenajari interioare preturi .

MOBILIER MINIMALIST
 Chiar și un design minimalist are nevoie de decor, dar ar trebui să fie la fel ca restul interiorului: monocromatic, fără elemente pretențioase. Acestea pot fi candelabre futuriste, vaze de formă originală, organizatori și cutii elegante. Pentru a face interiorul elegant, frumos și primitor, utilizați materiale de diferite texturi în același spectru de culori în decorarea pereților și podelelor, în mobilier și țesături.

Comentarii