Postare prezentată

Design interior al camerei de zi într-un apartament din Ploiesti


Camera de zi este, de obicei, cea mai spațioasă cameră și centrul semantic de Interior Designer in un apartament din  Ploiesti un loc de comunicare de familie și de primire a oaspeților. Prin urmare, interiorul camerei ar trebui să combine funcționalitatea și farmecul stilistic. 
Organizarea spațiului: Design interior apartament Ploiesti

 Centrul logic al camerei de zi în sine este un loc de odihnă, cu un grup de canapele și o zonă de TV. Mai bine pentru a plasa căptușit nu liniar, dar la unghiul sau forma literei P: astfel încât atenția celor care sunt așezați nu se va concentra numai pe televizor sau șemineu. În cazul în care spațiul permite, puteți aranja diferite zone de comunicare în cameră (pentru a juca șah, bea ceai, un loc în fața șemineului).


 Designul camerei de zi evidențiază, de obicei, grupul central de canapele cu un covor sau model de podea. Loggia atașat este o opțiune excelentă pentru amenajarea unui conservator și o lectură retras. Combinând camera de zi cu bucătăria și sala de mese.
 O tendință populară în designul interior este de a crește zona prin combinarea acesteia cu sala de mese și bucătărie. În apartamente mari și mici, acest lucru creează efectul unui volum deschis luminos (designul camerei de zi devine mai luminos datorită ferestrei de bucătărie). 

Amintiți-vă că numai experții determina posibilitatea de reamenajare juridice, luând în considerare standardele de construcție și cerințele de siguranță pentru clădiri rezidențiale. Câteva cuvinte despre sistemul de ventilație: dacă este combinat, acesta trebuie să fie de încredere și grijuliu, în caz contrar toate mirosurile de bucătărie va zbura în întreaga apartament. 

Modelul hotei ar trebui să aibă o funcție de evacuare a aerului, dar este mai bine să refuzați un design de recirculare (atunci când aerul se întoarce în cameră după filtrare). O altă cerință gravă este liniștea maximă a echipamentului. 

Metode de zonare bucătărie-sufragerie-living, amenajari interioare case Bucuresti

Atunci când se combină două zone cu funcții diferite, este de dorit să se păstreze individualitatea lor externă, dar, în același timp, este important ca acestea să se amestece armonios între ele. 
Acest lucru înseamnă că designul camerei de zi nu se va face fără o margine, care poate fi: Bar contra - se face de obicei dintr-o parte a partiției din stânga și căptușite cu piatră, lemn, plastic; Etaj pe două niveluri: zona de bucătărie este ușor ridicată (comunicațiile sunt ascunse într-un astfel de podium) sau coborâte de la nivelul camerei de zi, în cazul în care înălțimea spațiilor permite.

 A doua modalitate de a marca bordura: utilizați acoperiri pentru etaje diferite sau de același tip, dar cu o textură și model diferite; Insula - numele convențional al compoziției, cu un accent pe un cabinet mare: o masă, o canapea, un bar cu buclă închisă; Partițiile sunt o modalitate ușoară de a reveni izolație la sediul, muta sau îndoiți într-un acordeon vertical, designul camerei de zi le face un element decorativ activ.

 Interiorul clasic al camerei de zi Acest stil nu poate fi confundat cu alte caracteristici distinctive: Mobilier realizat din lemn scump cu căptușeală de catifea sau mătase,Parchet Coloane decorative, leenas, muluri de perete, Oglinzi și picturi în rame sculptate, Semineu Tapet textil. Perdele luxuriante de corturi cu lambrequins multi-stratificat, candelabre de cristal și lămpi cu candelabra completează interioarele clasice. Design high-tech Un astfel de design al camerei de zi va mulțumi oamenii care sunt pragmatice și conținute emoțional. Caracteristici cheie: Linii și forme clare, Decor minim, 

Metal și sticlă sunt materiale de top, Suprafețe lucioase, vopsite și netede. Perne luminoase, vaze de formă neobișnuită, lămpi de masă sunt permise ca decoratiuni. Sejur modern Interioarele sale combină caracteristici de minimalism, hi-tech, moderne. Formele geometrice și decorațiunile sunt simple, mobilierul este laconică și funcțională, culorile sunt contrastante. Ornamente și modele stilizate sunt alese pentru decorare.

Arhitecții companiei  Nobili Design dezvoltă un stil de design al locuinței, care este mai aproape de tine psihologic. În cazul unei reamenajare, vom rezolva problemele de coordonare cu supraveghetorii, iar repararea va fi efectuată de o echipă calificată. Proiectul de design este în mâinile celor mai buni specialiști!

Comentarii