Postare prezentată

Design Interior pentru un dormitor cu mobila in stil clasic -modern



Mobilier. Mai bine să folosească funcționale. Deci, de exemplu, o alternativă la un sertar creion și prosoape ar fi spațiul de depozitare în interiorul patului. În cazul în care zona camerei este mare, nu ar trebui să fie considerat ca un apel pentru a umple cât mai mult posibil. Patul nu trebuie pus pe perete. Acesta va arata mult mai interesant în mijlocul camerei. Desigur, în cazul în care o astfel de prevedere este în armonie cu atmosfera generală. Este de dorit ca mobilierul (dulap, pat, otoman) se va potrivi reciproc de culoare sau stil. Un truc de design la modă: o tăblie imensă pe toată lungimea. Acest lucru este făcut la comandă și achiziționate separat de mobilier. Oglinzi. pentru amenajarea unui apartamnet 

Cel mai adesea, dormitorul are un loc pentru a aplica machiaj (de obicei, o masă cu o oglindă). Și, de asemenea, un dulap cu haine, lângă care, din nou, veți avea nevoie de o oglindă (dacă nu există un dressing separat spațios și luminos). Păstrați aceste detalii în minte atunci când proiectarea design interior in stil clasic modern al dormitorului. Și el, de asemenea, se gândește în avans despre instalarea de lămpi lângă oglinzi. Culoare. Modele de dormitor pot fi realizate în aproape orice culoare. Dorința clientului este legea aici. Dar există mai multe nuanțe pe care este mai bine să nu le utilizați într-un dormitor și în camera de odihnă. Culorile luminoase, atrăgătoare și chiar acide nu vor regla corpul pe relaxare, ci mai degrabă, dimpotrivă, îl vor revigora.

 Cu toate acestea, aceste nuanțe pot fi folosite pentru a dilua schema principală de culori și pentru a adăuga accente. Trebuie să fii atent cu culorile întunecate. Pentru ca camera să nu arate sumbru, este important să le combine corect. În cazul în care un dressing este adiacent dormitor, designul camerelor poate fi același Același lucru este valabil și pentru consistență și materiale de construcție. De exemplu, zidărie, tipic pentru stilul loft în interior, în sine poate părea prea dur, dar dacă îl adăugați cu o nuanță moale a podelei și o abundență de țesături pe pat, acesta va fi foarte armonios. Utilizarea de lambriuri din lemn în proiectarea dormitorului nu necesită nici un sprijin special. Lemnul din interior este întotdeauna intimitate, confort și respect pentru mediu. 

Dar forma acestui copac poate juca un rol. De exemplu, panouri înguste și lungi va vizual "ridica" plafonul. În plus, în decorarea dormitorului, puteți utiliza panouri decorative volumetrics din plastic, piele, metal. Tapet de diferite culori este popular, o combinație de monocrom cu multicolor (de regulă, patul sau peretele din față devine zona de accent). Și mai mult. Strălucească. Designul interiorului dormitorului implică mai multe surse de lumină. Una este lumina ambientală. Câteva lămpi lângă pat. Lumină în oglindă, dulap sau zona dulapului, mobilier dormitor modern. Acesta este minimul necesar. Este de dorit să se prevadă diferite scenarii de iluminat. Citiți un articol separat pe această temă: Iluminat în dormitor. Decor. Lămpile originale de noptieră nu numai că vor deveni o sursă de lumină, dar va decora, de asemenea, camera, sublinia stilul ales și se adaugă confort. Aceeași funcție este realizată de picturi, postere sau fotografii de diferite tipuri din arhiva familiei.

 Acest decor este perfect pentru un dormitor. În plus, camera poate fi decorată cu ceasuri originale, inscripții și litere neobișnuite, vaze cu flori și covoare moi confortabile, cu o stivă lungă.  În condițiile apartamentelor orașului, în cazul în care zona este adesea limitată la metri pătrați, este necesar să se fuzioneze camere de funcționalități diferite. Dormitorul este adesea combinat cu un dressing și de studiu, mai puțin frecvent cu o cameră de zi aranjarea partițiilor, crearea de nișe și utilizarea Zonarea. Adesea combinate cu o lojă. Un designer de interior este capabil să ajute la dezvoltarea zonare corectă.

Mai jos sunt interioarele dormitoarelor, dezvoltate de studioul nostru de design. Uita-te pentru mai multe fotografii în portofoliu design interior case în secțiunea interioară a apartamentului și design cabana. Să finalizăm un proiect de design de dormitor! Vom organiza o cameră pentru tine, pentru oaspeți sau pentru un copil! Principalele caracteristici ale studiului nostru nu sunt doar dezvoltarea și afișarea proiectului, ci și implementarea! Informații detaliate și prețurile aici.


Comentarii