Postare prezentată

Mobilier într-o casă privată după renovare

Mobilier într-o casă privată
tehnici de design pe exemplul unui interior art deco După o fază aproximativă de pregătire în incinta unei cabane de țară, este timpul să înceapă lucrările de finisare și decorative. Designul interiorului Art Deco este simbolul luxului, cu accent pe individualitate. Materialele naturale prevalează, o gamă spectaculoasă, un design detaliat. Combinație de materiale de consistență diferită Pereții, podeaua și tavanul sunt planurile  principale, a căror decorare formează stilul interiorului.

 Ele pot fi finisate într-o singură combinație de culori și texturi, subliniind versatilitatea tehnicilor alese. Decorul unei case private pare mult mai expresiv, în cazul în care diferite materiale sunt unite într-o singură zonă: lemn, metal, marmură, sticlă, ceramică, hârtie sau tapet tesatura. Ce sarcini pot fi rezolvate prin combinarea diferitelor tipuri de finisaje: Schimba vizual proporțiile camerei; Concentrează-te pe unul dintre pereți; 

Zona camerei; Atunci când se repetă tehnici pentru a decora camere diferite - pentru a transmite unitatea imaginilor de design interior case clasice . În cazul în care decorul unei case de țară combină suprafețe strălucitoare și opace, acest lucru oferă mediului un relief prin reflexii. Negrul adaugă mai multă adâncime. exemplul nostru, peretii si podelele sunt decorate cu: Lemn vopsit maro deschis; Dale de marmură alb-negru, de asemenea, cu efect reflectorizant; Tapet cu ornament clasic pentru a evidenția fragmente de perete; E o podea de stejar mat cu cap negru. Podeaua șipcilor este încadrată de-a lungul perimetrului camerei de zi cu o inserție de țiglă de marmură, alocând astfel spațiu pentru grupul de canapele.

 Balustrada scărilor este realizată din sticlă durabilă, decorată cu modele cu bare de nisip. Un accent suplimentar pe decorul unei case private constă dintr-o coloană pătrată albă cu muluri din ipsos. Corpul coloanei este topit cu metal, care ecouri elementele forjate în decor Avantajele lambriurilor din lemn O metodă populară de acoperire pentru interioare clasice: decorul unei case private, în cazul în care astfel de panouri de perete sunt instalate, dobândește caracteristici solide și nobile.

 În producția de furnir, o serie de specii valoroase sunt acoperite. Cireșe, nuc, lemn de trandafir, mahon, zebra, molid sunt de obicei folosite ca un strat superior. Decorarea suplimentară a picturilor: Motive aurii; Vopsea colorată; Bucăți de oglinzi; Sârmă; Intarsio (motive compuse din plăci de lemn, diferite în culoare și textură; tăiate la suprafață). Camerele de zi, dormitoarele, birourile, holul și sălile de mese sunt mobilate cu lemn în stil clasic. Panourile de perete sunt completate de proiectarea de portaluri semineu, usi si deschideri arcuite, tavane cu cufere. 

În spatele placare din lemn, puteți ascunde cablurile, lămpile de montare și rafturile în planul în sine. În designul nostru complet de decor al unei case de țară, pereții holului și zona TV din camera de zi sunt căptușite cu lambriuri din lemn cu un model pronunțat. Chiar și bara transversală care rulează în jurul camerei este cusut în lemn (aici sunt realizate din grile de aerare); de-a lungul perimetrului camerei de zi, trece într-o friză volumetrică mare sub tavan. Suprafața lacqated arată impresionant și solemn Tapet cu model damasc în decorul unei case private Printre multitudinea de motive (geometrice, florale, etnice), tapet damascate face parte din colecțiile de elită de decoratori. 

Numele de design oriental vine de la orașul sirian antic, țesăturile din Damasc au fost întotdeauna considerate un semn de bogăție și gust rafinat. Modelul se bazează pe elemente florale repetate ritmic, completate de linii moi și curbate. Astfel de fundaluri vor decora interiorul în mai multe stiluri: clasic, baroc, romantism, unele variante de minimalism. Muluri, baghete sculptate, forma originală a șipcilor va ajuta la evidențierea modelului grațios. Liniile repetate pe verticală ale ornamentului pot crește vizual nivelul plafonului: acest lucru ar trebui să fie luate în considerare atunci când alegeți o imagine pentru un proiect de casa .Este important ca tapet damasc în timp ce decorarea o casa privata nu suprasarcină vizual camera, integrează mobilier și design textil bine.



 Prin urmare, este mai bine să alegeți schema de culori a monitorului în nuanțele deja prezente în interior. Culorile comune pentru tapet damasc sunt gri, negru, maro, auriu, albastru, sau albastru. Motivele damascului sunt utilizate în mod activ în decorul unei cabane de țară după renovare. Pentru camera de zi și camera a fost ales un tapet cu model de argint pe un fundal negru, ornamentul este mai dens și bogat în detalii. În dormitor, modelul este mai puțin contrastante, bazat pe o combinație de nuanțe de lumină și bej închis. 

Fragmente de ornament aici ecou cu cadrul de aur și decor sculptat al fronturilor transparente ale mobilierului, completarea imaginii clasice sofisticate. În design interior, tehnici de finisare și decorare sunt linia de sosire după o reparare brută. Mediul este revitalizat și capătă caracter. Alegerea materialelor, culorilor și compatibilitatea lor depinde de faptul că acest personaj va fi modest și sobru, sau poate artistic și exploziv. Interioarele Art Deco - cu includerea activă a lemnului, marmurei, oglinzilor - atrag oameni cu un simț rafinat al gustului, care apreciază respectabilitatea și naturalețea ambibilității

Comentarii