Postare prezentată

Proiect Design Interior Apartament cu mobila italiana alba

Stilul italian din interior este personificarea peisajelor pitorești mediteraneene, moștenirea arhitecturală istorică, care este inerentă austerității Romei Antice și chicului boem al direcției venețiene în artă. Un lux puțin strălucitor este împletit armonios cu originalitatea materialelor naturale care predomină în casele private din Italia. Pentru cei ineresati de mobila italia in Bucuresti pot descoperi cele mai noi colectii pe pagina Mobila Italia Nobili Design.



 Puritatea culorilor și sofisticarea formelor


 Formele și liniile geometrice albe arată mai moale și mai neted. În plus, mobilierul alb creează aspectul de aerisire. Este de multe ori datorită acestor proprietăți și calități pe care le dobândesc pentru apartamentele și casele lor. Creșterea vizuală a spațiului. Mobilierul, precum și pereții, în alb nu creează o tulburare vizibilă în interiorul unei case de lux. Culoarea albă "împinge" pereții și face vizual camera mai spațioasă prin adăugarea de lumină. 

 O atmosferă primitoare. Și o dovadă directă a acestui lucru: bucătării albe în stil scandinav și mediteranean. Atunci când aleg o bucătărie, puțini oameni reușesc să traverseze fațadele alb ca zăpada și să nu viseze. Chiar și fanii minimalismului mă vor înțelege. Repet, dar formele drepte în alb arată uimitor.  Caracterul practic. Da, așa se întâmplă adesea. Ca să nu mai vorbim de alb, dar cea mai murdară culoare din interiorul unui apartament este negru. Este pe negru că fiecare picătură de grăsime este vizibilă și nu puteți menționa chiar și părul animalelor de companie. Deci conceptul de practic este foarte relativ. Chiar dacă te uiți la noptiere și biblioteci, pe textura întunecată veți vedea un văl de praf în a doua zi după curățare. Pe suprafețe albe, cu toate acestea, toate erorile devin evidente mult mai târziu. 


MOBILIER ALB ÎN CAMERA DE ZI


 Interiorul camerei de zi în alb poate părea deosebit de solemn. Clasic, modern, minimalism, proveniență: folosind mobilier alb veți obține o atmosferă specială de confort. Există, de asemenea, unele trucuri inteligente, care va ajuta la adăugarea unei răsuciri: panouri de perete, un semineu pseudo cu lumânări decorative și chiar un pian, în cazul în care spațiul permite. Nu uita contrastele. Dacă optați pentru mobilier alb, podeaua și pereții ar trebui să fie în nuanțe mai calde. Cu fundal dreapta, mobilierul va fi un decor real. Mobilier alb pe un fundal întunecat creează efectul de a pluti în aer. O altă caracteristică a albului este că nu poate fi supraîncărcat cu o varietate de materiale. Totul funcționează exact invers: cu cât mai multe texturi și texturi, cu atât aspectul design interior este mai interesant. 

MOBILIER ALB ÎN DORMITOR
Designul interior stil Modern al dormitorului în alb este o soluție tradițională în multe stiluri. Personifică ariitatea și puritatea. Stau pe mobilier alb, utilizați nuanțe pastelate delicate pentru pereți: roz moale, mentă, lavandă, bej și albastru. Contrastul ar trebui să fie mici, deoarece dormitorul este o camera de zi ,În opinia mea, alb în camera copiilor este opțiunea cea mai versatilă. Pentru că pentru un copil, atenția și dragostea sunt mai importante, iar conceptul de simț al gustului și al culorii pare mai aproape de adolescență. Și apoi începe deja manifestarea unui "I" și o revoltă de culori. Prin urmare, un pat alb, un dulap și o bibliotecă sunt o soluție bună. Dar, din moment ce interiorul camerei copiilor ar trebui să aibă culori luminoase, puteți da un zbor de imaginație în decorul pereților și în alegerea țesăturilor 

Există excepții 🙂 În cazul în care copilul dumneavoastră îi place să picteze pe toate suprafețele la dispoziția sa, atunci este mai bine să picteze pereții alb. Deci, copilul va avea loc pentru creativitate și nu va fi dificil pentru tine de a repicta pereții mai târziu. Cel mai important lucru într-o bucătărie este o atmosferă confortabilă. Trebuie să muncim din greu pentru a o crea, astfel încât să ne simțim confortabil. Spune ce nu vrei, dar o bucătărie albă este simbolul unei case clasice de lux. Stilul tradițional pentru a completa unitățile de bucătărie albă este stilul scandinav. 

Fațadele albe pot fi îmbunătățite cu gresie colorată și decorațiuni neobișnuite. Iubitorii de clasici vor găsi, de asemenea, cu ușurință fațade potrivite pentru gusturile lor. În această interpretare, sculpturile de pe fațade sunt acoperite cu o ușoară aurire, care adaugă un farmec special aspectului bucătăriei. Există, de asemenea, o gamă de nuanțe albe pentru fațadele bucătăriei: alb vanilat, lapte alb și fierbere. O bucătărie albă este foarte ușor de decorat: trebuie doar să decidă culoarea și tot felul de accesorii vor veni în ajutorul dumneavoastră: picturi abstracte, ustensile de bucătărie, ghivece de flori și vaze.Și în cele din urmă, câteva sfaturi:

 Atunci când cumpărați o canapea și fotolii, acordați o atenție deosebită acoperirilor: acestea trebuie să fie nemișcate. Acoperirile neînsământate au o serie de avantaje: murdare - îndepărtate - spălate, obosite de alb - înlocuite cu una colorată, materialul este vechi - înlocuit; Mobilierul MDF este ușor de curățat și nu necesită întreținere specială; Țesăturile naturale sunt practice: acest lucru se aplică atât țesăturilor tapițerie, cât și țesăturilor pastelate din in; Mobilier din piele albă este deosebit de sensibile la daune, fluide și chiar sudoare. Dacă îndrăzniți să cumpărați o canapea albă, utilizați căptușeli și încercați să nu învățați animalele de companie să o utilizați: ele pot deteriora cu ușurință pielea

Comentarii