Postare prezentată

Proiectare unui birou sau spațiu comercial


Lucrul la un proiect de design comercial, fie că este vorba de amenajari interioare spatii comerciale sau de un restaurant, o cafenea, un hotel, un birou sau un magazin, este oarecum diferit de dezvoltarea de interioare pentru apartamente și case rezidențiale. Nu trebuie să uităm că pentru a deschide astfel de locuri este necesar să se îndeplinească diferite cerințe (sănătate, standarde de mediu, securitate la incendiu), și, prin urmare, planificarea amplasării instalațiilor de inginerie trebuie să fie și mai atentă. Practica arată: pentru a face spațiile adecvate scopurilor și obiectivelor unei instituții comerciale, în marea majoritate, este necesară o reamenajare, care, la rândul său, trebuie documentată.


 Dar principalul lucru în proiectarea spațiilor comerciale este alegerea direcției stilistice. La urma urmei, succesul instituției nu depinde doar de politica prețurilor și direcția ideologică, aspectul aici este în nici un caz ultimul. Și, în plus, poate atrage mulți vizitatori sau, dimpotrivă, înstrăina potențialii clienți. Noi, la rândul nostru, ne asigurăm că interioarele noastre ale structurii de afaceri va lucra doar pentru tine ca un plus! Procesarea dorințelor clientului, elaborarea unui plan care să ia în considerare sistemele de siguranță, iluminatul, alimentarea cu energie electrică, încălzirea și alte sisteme de inginerie, afișarea soluțiilor de proiectare, delimitarea spațiului, selectarea materialelor de construcție optime, mobilier și alte atribute.


 Procesarea dorințelor clientului, elaborarea unui plan care să ia în considerare sistemele de siguranță, iluminatul, alimentarea cu energie electrică, încălzirea și alte sisteme de inginerie, afișarea soluțiilor de proiectare, delimitarea spațiului, selectarea materialelor de construcție optime, mobilier și alte atribute. Vom dezvolta: - proiectarea unui restaurant, cafenea sau bar, - interioarele magazinului, - hotel, design hotelier, - clinica privata, salon de infrumusetare, stomatologie, - centru pentru copii, școală de dezvoltare, sală de gimnastică, - birou, etc. Preturi ieftine! De înaltă calitate! Apel! Reguli importante pentru design interior: Ergonomia spațiului comercial. Odată cu organizarea corespunzătoare a spațiului unui birou, magazin, bar, restaurant în combinație cu spațiul de lucru pentru angajați, crește eficiența lor, ceea ce, la rândul său, duce la o creștere a eficienței, o mai mare loialitate a clienților și, în consecință, o creștere a veniturilor companiei. 

Numărul de clienți va crește, de asemenea, ceea ce îmbunătățește reputația. Asta este, prin comandarea unui design competent astăzi, vă va investi investițiile în viitor și va fi cu siguranță rambursate. Sisteme de inginerie. Atunci când proiectanții lucrează la un proiect de spațiu comercial, ei efectuează cercetări cu privire la scopul său, locația și compoziția sistemelor de inginerie. Ulterior, se dezvoltă un proiect optim, care include ventilarea corespunzătoare, alimentarea neîntreruptă cu apă, încălzirea confortabilă și aerul condiționat, dacă este necesar, sunt utilizate sisteme de automatizare, al căror scop este de a reduce costurile de funcționare a spațiilor și de a crește confortul lor cu încredere. Treaba designerului este de a ajuta clientul nu numai să dezvolte un interior atractiv, dar, de asemenea, să aibă grijă de principalele sisteme de susținere a vieții a clădirii.

 Sisteme de comunicare și securitate. În prezent, cerințele pentru nivelul tehnic al echipamentelor moderne ale spațiilor comerciale au crescut semnificativ, care este utilizat pentru schimbul de informații și pentru conservarea și prelucrarea acestora. Prin urmare, este foarte important atunci când proiectarea unui restaurant, birou, bar sau magazin pentru a lua în considerare posibilele modificări în infrastructura sa în viitor, din cauza progresului tehnic. În ceea ce privește buna organizare a sistemului de securitate, aceasta este o nevoie urgentă astăzi. Nu este un secret faptul că biroul companiei contribuie la formarea imaginii sale și dezvoltarea acesteia. În plus, la fel ca interiorul oricărui spațiu comercial, fie că este vorba de un restaurant, un magazin, un bar, etc., afectează în mod direct numărul de clienți. Aspectul ergonomic adecvat, decorarea interioară de succes, sistemele de inginerie bine concepute pentru case in Bucuresti, sistemele de comunicare și siguranță vor face munca angajaților cât mai eficientă posibil, vor sta confortabil la locul de muncă, vor oferi confort clienților și vor crește loialitatea clienților. 

Cercetările științifice au arătat că un proiect de proiectare competent pentru un birou sau un spațiu comercial va economisi aproximativ 30 % din programul de lucru, va reduce costurile cu energia, va crește productivitatea forței de muncă și, prin urmare, veniturile. Atunci când comandați un design pentru mai mult de 200 de metri pătrați. m. REDUCERI SUPLIMENTARE . 
Compania noastra ofera servicii pentru dezvoltarea si implementarea de proiecte interioare atat pentru spatii rezidentiale, cat si comerciale. Suntem profesioniști adevărați în domeniul nostru. Acest lucru este confirmat de zeci de proiecte de design interior finalizate cu succes și de mulți clienți mulțumiți.

Comentarii