Postare prezentată

Proiectarea si amenajarea unei case in afara orasului in stil Modern

 



Aproape toate casele de țară pot fi decorate în stil modern. Aceasta este o direcție foarte populară și destul de elegantă pentru proiectarea spațiilor rezidențiale.
În principal materiale naturale și practice, decorațiuni modeste, o mulțime de lumină și funcționalitate excepțională: acestea sunt caracteristicile sale distinctive. Pentru cei care sunt copleșiți de informații la locul de muncă, mediul de acasă devine o salvare reală.Pentru că este o casă de țară care oferă gradul de libertate de care aveți nevoie pentru un designer și proprietarii de proprietăți care doresc să se bucure pe deplin de beneficiile stilului modern

Aceasta înseamnă că aici:Camere mai spațioase decât într-un apartament;Nu există machete tipice, puteți aranja camerele în orice ordine;Înălțimi bune ale tavanului și, uneori, există o a doua lumină; Există adesea ferestre panoramice; Elemente interioare interesante apar: o scară interioară originală, un șemineu confortabil;Casa de țară în sine este mai aproape de natura oricărui apartament .De asemenea, nu există la fel de multe picturi și standarde ca în zgârie-nori cu mai multe etaje

 Stilul contemporan iubește lumina naturală. Cu cât mai mult, cu atât mai bine. În acest este cu siguranta aproape de motive scandinave. Prin urmare, ferestre mari, ferestre panoramice, o a doua lumină în casă va fi doar un plus. Dar asta nu înseamnă că lumina este necesară 24 de ore pe zi. Perdelele sunt un element indispensabil al decorării camerei. Totul se face aici doar pentru comoditate. Dar preferința ar trebui să fie acordată nu perdele complexe și pompos, ci perdele simple tesatura - fără perii, lambrequins, buchete și alte decoratiuni.

N-ar trebui să fie prea multă mobilă. Minimalismul poate servi ca un ghid aici. Cu cât mai mult spațiu și aer sunt libere, cu atât mai bine. Cu toate acestea, nu în detrimentul confortului. Dacă doriți să puneți nu una, ci două canapele într-o cameră de zi mare, fă-o! Trebuie doar să alegeți șabloane simple. Această regulă se aplică, de asemenea, oricărui alt telefon mobil. Laconismul geometric și precizia sunt cheia creării cu succes a unui design interior  modern. Schema de culori este sobră. Nu ar trebui să existe culori ostentative și compoziții obscure. Calm monocromatic, o combinație de diferite nuanțe de bază este posibilă. Culorile naturale sunt preferate. Puteți adăuga elemente luminoase ca accente.

Zonarea competentă este un alt detaliu important al acestui stil. În casă, totul și fiecare sarcină ar trebui să aibă locul său. O bucătărie, o zonă de luat masa, o zonă de living, o zonă de relaxare, un loc de muncă, un dormitor, un colț TV : toate acestea pot fi combinate și combinate cu succes, dar astfel încât spațiile create sunt confortabile pentru viață. o absență completă a cadrelor și restricțiilor se referă la proiectarea unei cabane de țară. Spre deosebire de un apartament într-o clădire cu mai multe etaje, cabana dumneavoastră vă permite să aducă orice idee la viață. Studioul  Nobili Design   este gata să lucreze la sarcinile stabilite cu vizualizari interioare  in 3 D.  O cabană ciudată, dar luxoasă? Poate dragă clasică? Sau minimalism modern cu note hi-tech? Datorită zonelor sale, planificare gratuită, posibilitatea de a organiza un șemineu, iluminat panoramic, pentru a face o a doua lumină, o astfel de casă eliberează complet mâinile proprietarilor de imobile și designeri care dezvoltă proiectul. Rezultatele sunt impresionante.

Un interior atemporal ideal, care va fi întotdeauna relevant: acesta este un clasic. Cel mai bun mod de a arăta sentimentul de stil și bogăție. Interioarele clasice într-o casă de țară caracterizează proprietarii de proprietăți ca oameni foarte bogați și respectabili. Acesta este adesea ales de către cunoscători de artă și pictură, reprezentanți ai familiilor aristocratice.
O cerință importantă pentru o cameră care va fi decorată în stil clasic este o zonă suficientă și tavane înalte. În spații închise, clasicul pare foarte rar și nepotrivit. Culori sobre, muluri de stuc sub tavan, arcade și coloane în camerele centrale sau în săli, materiale naturale de finisare: aceasta este ceea ce caracterizează un astfel de interior. O mare abundenta de țesături, inclusiv cele cu draperii complicate, arta si pictura, sunt folosite ca decoratiuni si elemente esentiale.

Dacă adăugați electronice și aparate moderne la interioarele clasice de lux, lăsați un pic mai mult spațiu liber și aer în camere, și în loc de mobilier spectaculos, imaginativ, care arată mai mult ca opera de arta, alege canapele mai simple, mai familiare, scaune, fotolii, și dulapuri. apoi clasice atemporale și scumpe transforma în clasice moderne.
Neoclasicismul este mai puțin pompos și mai prietenos, deși acest lucru nu diminuează în niciun fel flassyness și statutul său. Chiar și clasicismul modern pare scump, în timp ce este adecvat în aproape fiecare cameră. Neoclasicismul are mai puține cerințe de spațiu și mai multe oportunități de a găsi un compromis între canoanele și realitățile vieții de astăzi: plasmă ultra-subțire în mijlocul peretelui, un sistem acustic sofisticat, aparate moderne vor completa armonios imaginea în curs de dezvoltare.
Unul dintre cele mai simple și mai complexe stiluri în același timp. Simplu, pentru că nu există pretențiozitate și elemente complexe de mobilier. Este complex, deoarece este foarte dificil să se înțeleagă granița dintre simplu și primitiv.

Un stil modern într-un interior de țară este un design foarte laconic și clar. Dar, în același timp, este absolut exhaustivă și primitoare. Linii drepte și simple. Culori sobre, adesea monocromatice cu pete de accentuare. Tehnologie modernă și electronică, postere, postere, amprente. Obiecte care caracterizează proprietarul locului, pasiunea sa, hobby-uri și valori.
Un alt punct important al interiorului unei case de țară în stil modern este utilizarea materialelor naturale: lemn, sticlă, beton, piatră, metal. În cazul în care există un loc pentru elemente textile în interiorul, materiale naturale ar trebui să fie, de asemenea, de preferat.
tot farmecul unui interior rustic clasic, cu o atingere a Franței. Dacă doriți să vă cufundați în tandrețe cu capul, acordați atenție stilului dovedit considerabil. Într-o casă de țară, în special o cabană din lemn, piatră sau cărămidă, se pare foarte original.

Simplitatea este aici alături de lux și romantism este o parte integrantă a Provence franceză. Ornament floral mic, multe țesături, bibelouri și volane, carouri fermecătoare și mazăre, precum și lemn natural în toate formele sale: acestea sunt caracteristicile stilului național de țară. Merită să adăugați aici mobilier cu o pretenție de antichitate, o gamă pastel extrem de delicat și o abundență de flori proaspete, care servesc ca un decor tot farmecul unui interior rustic clasic, cu un dram de franceză. Dacă doriți să vă cufundați în tandrețe cu capul, acordați atenție stilului dovedit considerabil. Într-o casă de țară, în special o cabană din lemn, piatră sau cărămidă, se pare foarte original.
Simplitatea este aici alături de lux și romantism este o parte integrantă a Provence franceză. Ornament floral mic, multe țesături, bibelouri și volane, carouri fermecătoare și mazăre, precum și lemn natural în toate formele sale: acestea sunt caracteristicile stilului național de țară. Este demn de adăugat aici mobilier cu o cerere de antichitate, o gamă pastel extrem de delicat și o abundență de flori proaspete, care servesc ca un decor.


O casă de țară proiectată pentru reședință permanentă pentru toate anotimpurile, care va fi decorată în stilul unei cabane clasice, poate părea sumbră și grea. Dar să abandonezi complet o direcție atât de elegantă în interior ar fi o greșeală. Prin urmare, o ușoară simplificare, primitivizare și modernizare au permis utilizarea cabanei pentru a decora interioarele de zi cu zi.
Lăsând cele mai semnificative principii de bază și elemente decorative, modernul a devenit la fel de accesibil ca clasicii, neoclasicismul sau, în timpul său, modernul. O casă de țară permite, în etapa de proiectare, pentru a oferi o a doua lumină în camera de zi, ferestre panoramice în și în afara, pentru a adapta în mod corespunzător scara de podea, ceea ce face un element de accent al interiorului.
Casele din lemn sunt supuse unor decorațiuni interioare minime. Un sistem cu fascicul deschis, grinzile brute de sub tavan va fi mai mult un avantaj decât un dezavantaj care trebuie să fie într-un fel bătut și ascuns de vedere. Lemnul și piatra vor deveni principalele materiale de finisare și piei, coarne, trofee militare, un șemineu cu foc viu vă va aminti de timpul liber și un sezon bun.


Comentarii