Postare prezentată

Proiectul unui apartament în centrul orașului Pitesti


Nu, aceasta nu este o casă de țară cu interioare aristocratice în spiritul secolului 20. Acesta este Proiectul unui apartament în centrul orașului Pitesti cu o suprafață de 132,4 metri pătrați, realizat în stil clasic american. Acesta combină inteligent eleganța cu funcționalitatea, luxul vizual și confortul modern. Nu sunt multe camere aici, dar datorită acestui lucru, fiecare dintre ele este destul de spațioasă. Planificarea competentă și lucrul cu volume au permis realizarea monumentalității compoziției și evitarea supraîncărcărilor și dezechilibrelor. Treci pragul acestui apartament, ca și cum ai fi într-o altă lume. Camera de zi este împărțită în două zone funcționale, fiecare cu propriul centru semantic.


 Locul principal este rezervat pentru o canapea mare, în fața căreia există o măsuță de cafea, iar în față - un dulap scăzut și un televizor. A doua zonă este un șemineu de neratat pentru interioarele americane. Apartamentul a avut de a face cu opțiunea electrică.  Firma de amenajari interioare În jurul șemineului sunt  o pereche de fotolii confortabile din catifea și o măsuță de cafea. Într-o astfel de cameră, toată lumea va găsi ceva pe placul lor: comunicarea într-o companie zgomotoasă, conversații individuale sau vizionarea unui film de seară. Camera de zi atrage cu multe detalii decorative interesante și contraste luminoase: tapete florale și aplicații clasice de lângă șemineu coexistă cu o disco pe tavan și fresce neobișnuite situate în zona TV. Toate sunt clasice americane, combinând glamourul Art Deco, country, engleză colonială și stilurile tradiționale europene.


 În bucătărie, aceste tendințe continuă. Fațadele întunecate ale unei nuanțe albastre complexe sunt perfect completate de ușile luminoase ale dulapurilor superioare, pereții gri sunt completate de un perete cu accent alb și albastru pe care se află ecranul televizorului. Zona de luat masa este o masă rotundă din lemn masiv, cu picioare sculptate, scaune confortabile de potrivire, șervețele decorative, și un candelabru la lumina lumânărilor izbitoare.de la design interior case , Astfel, în ciuda abundenței de tonuri întunecate, sa dovedit a fi o lumină și delicată "insula fericirii familiei". Un dormitor luminos, cu o abundență de țesături de culoare moale și lemn natural, vă permite să vă scufundați într-o atmosferă ușoară și relaxantă. Centrul compoziției interioare este un pat elegant, cu un baldachin de lux. 

Un amurg plăcut vine în funcție de dorința ta și nu în funcție de ora din zi. Grădinița este mobilată într-un mod simplu și de bun gust. Până în prezent, ca părinții place, dar cu mare potențial de transformare. E mult aer, libertate și spațiu aici. Un pat confortabil este echipat pentru copil. Și pentru părinți: un scaun confortabil și canapea. Nuanțe de lumină, mobilier dormitor alb, materiale naturale sunt principalii participanți în compoziție. În plus, aspectul este de două băi. Una e pentru un oaspete, cealaltă e pentru casă, asta e o baie plină. Ambele camere nu ies în evidență de la conceptul general de interioare: clasicii americani domnesc peste tot. 

Pentru căptușeala spațiilor au fost alese dale structurate similare cu cărămizi. Vopseaua este rezistentă la umiditate, monocromatică, nuanță neutră la lumină. Mobilierul, cadrul oglinzii și elementele decorative sunt realizate din lemn natural. Ușile albe solide și platourile largi arată foarte potrivit. Mobilierul termo cromat se potrivește perfect stilului. Zona oglinzii este încadrată în mod tradițional de aplicații asociate.
Cititi si despre: Studio amenajari interioare

Comentarii