Postare prezentată

Sfaturi pentru a alege un specialist in Design Interior precum echipa Nobili Design



Proiectantul va lucra la proiectul dumneavoastră pentru mai mult de o zi. De multe ori va trebui să-și petreacă o mulțime de timp cu el. În plus, pentru ca un apartament sau o casă să fie foarte confortabilă, confortabilă și cu caracterul tău, un specialist în interior va trebui să învețe multe despre tine, inclusiv informații foarte personale. de a alege un designer de interior cu care va fi o plăcere să lucreze, care se va dovedi cu adevărat a fi un profesionist și care va realiza toate ideile tale? 
 Să nu vorbim despre să utilizați căutare pe Internet, răsfoiți reviste de interior, cere prietenilor pentru sfaturi. E simplu. E important să știi ce să cauți. Căutare după obiect. Dacă aveți de gând să transforme un apartament, ar trebui să caute  proiect design interior casa ,care au lucrat deja cu apartamente.

 De asemenea, puteți specifica tipul de apartamente: de exemplu, o clădire nouă sau o "locuință secundară", "monolocală" sau cu trei camere etc. În cazul în care o cabană este banal, uita-te pentru un specialist care are experiență de lucru cu elemente mari. O abordare integrată va fi importantă în acest caz, capacitatea de a menține unitatea de interior, pentru a planifica în mod corespunzător forțele, ori și bugetul. Lucrul cu un apartament cu două dormitoare și proiectarea unei case private cu o suprafață de câteva sute de metri pătrați este o mare diferență. Căutare după stil. Un designer real poate lucra cu orice stil. Dar o specializare îngustă subliniază o relație personală cu o anumită direcție. O să înțeleagă mai bine, o să simpatizeze, o să știe în detaliu. Acest lucru înseamnă că rezultatul va fi mult mai atractiv

 Este minunat dacă specialistul are un site web cu un portofoliu de design interior  detaliat. Aveți grijă ce obiecte sunt plasate pe pagina principală a site-ului sau în secțiunea corespunzătoare cu lucrarea finalizată. Dacă-ți place, lasă-l deoparte. Dacă nu-ți place, să ne uităm mai departe. Un designer din același oraș în care vă aflați și elementul este convenabil. Dar nu toate stațiunile se pot lăuda cu un număr mare de profesioniști în acest domeniu. Prin urmare, nu ezitați să vă extindeți geografia, nu vă fie frică să mergeți dincolo de oraș, regiune și chiar regiune. Puteți dezvolta, proiecta, vizualiza, crea de oriunde din lume, rămânând în permanentă comunicare cu clientul. 

Datorită tehnologiilor moderne și internetului, nimic nu scapă de atenția unui designer, chiar și în condiții de colaborare la distanță! Iar prețul pentru serviciile unui profesionist într-o regiune din apropiere poate fi mult mai profitabil! După ce ați selectat candidații, contactați-i prin telefon, prin e-mail, prin formularele de pe site, solicitând informații preliminare. Descrieți elementul, pe scurt, ce doriți să primiți și în ce interval de timp, precum și ceea ce așteptați de la un specialist. Întrebați despre procedură și termenii colaborării. Pe baza datelor pe care le primiți, puteți face evaluarea. Cineva nu va avea timp să aibă grijă de proiectul dvs., cineva nu va fi mulțumit cu prețul unei amenajari interioare va trebui să se îndoiască de competența cuiva. De regulă, după această etapă de selecție, veți avea doar câțiva candidați optimi cu care merită să țineți întâlniri și sesiuni individuale.

Acestea sunt întrebările care vă interesează: fazele de lucru la proiect, responsabilitatea proiectantului, sarcinile sale, calendarul proiectului, costul forței de muncă. Spune-mi despre tine, explică ce îți place și ce nu, ce sarcini vin în față, ce proiecte te "capturează". Luați în considerare dacă tu și designerul au aceleași opinii cu privire la aceleași lucruri. Vă puteți înțelege perfect sau puteți înțelege ideile din mers. Toate aceste nuanțe vor simplifica foarte mult colaborarea. Este de dorit ca proiectantul este pe aceeași lungime de undă cu tine. Chiar dacă e un super profesionist, dar nu te înțelege și nu te aude, e puțin probabil să ai o cooperare armonioasă. Comutați la acțiuni specifice: elaborarea și semnarea unui contract. Tot ceea ce vă interesează ar trebui să fie explicat în mod clar în acest document. O aplicație separată este oferta, programul de calcul, timpul fazelor de lucru. Tot ceea ce nu este clar - cere, tot ceea ce este important pentru tine

 Există un concept șubred: prețul mediu al pieței. Cu toate acestea, există două reguli de aur pentru formarea valorii: Serviciile unui bun specialist vor costa mult mai mult decât un freelancer sau un student de ieri, fără un portofoliu și experiență, a căror competență și profesionalism rămân în discuție, Foarte des, prețul pentru un proiect de proiectare depinde de zona obiectului. Cu toate acestea, în cazul în care spațiul de locuit este suficient de mare, puteți conta pe o reducere. Într-un fel sau altul, ar trebui să fie pregătit pentru faptul că un designer de interior este o plăcere costisitoare. Dar rezultatul pe care îl obțineți este într-adevăr merită! Există multe exemple în viață în cazul în care, care doresc să economisească bani pe un proiect, proprietarii de apartamente au făcut totul pe cont propriu, cheltuind sume uriașe de bani. Și apoi au trebuit să refacă, să scape de altele noi, dar nu potrivite pentru stilul mobilierului de calitate , schimbând sistemul electric din cauza prizelor prost poziționate, întrerupând finisajul care s-a dovedit a fi prea "întunecat", luminos sau nu armonios. garantarea securității tranzacției!

Comentarii