Postare prezentată

Alegeti calitatea mobilierului italian

Nu este nevoie de multe cuvinte pentru a descrie mobilierul italian Meteora  pentru un design de dormitor. Aruncați o privire și înțelegeți imediat totul, colecția de mobilier dormitor clasic Meteora pentru case sau vile include nu numai elemente frumoase, ci și fiabile în calitatea sa. 

 Mobilier la comandă de la producători italieni 



Compania Meteora  este specializată în producția de mobilier și proiectare la comenzi individuale. Avem un set profesional, instalare și reconstrucție a produselor. Materialele utilizate sunt puternice, prezentabile, diverse și ecologice. 

 Varietate de modele si culori


Oferim mobilier din următoarele categorii: Mobilier încorporat în roșu, alb, MDF, DSP, alte materii prime în diferite stiluri. Capace de bucătărie din lemn și materiale artificiale. Modern și clasic pentru copii pentru băieți și fete. Dulapuri integrate și din piele, spume pentru coridoare, living, dormitor. Produse pentru cabană: foișoare, beciuri, scări și magazii. Dulapuri de diferite dimensiuni.


 Livrare și plată


Aici puteți nu numai să comandați bunuri de calitate ieftină, dar să le plătiți în moduri diferite - în numerar. Pe hartă. Livrarea se face în București și in alte zone din Romania, în plus, este întotdeauna posibil să se colecteze la punctul de auto-livrare. Transportul către alte regiuni se efectuează cu ajutorul companiilor profesionale de curierat. Pre-produsele sunt trimise la asamblare, astfel încât să poată fi eliminate erorile de proiectare. Livrarea garantată în timp util, compania angajează șoferi politici și atenți și expeditori. Avantaje De ce merită să cumpărați de la noi? 

Oferim următoarele avantaje ale colaborării: posibilitatea de a apela acasă un specialist calificat în proiectare. Pregătirea bazei schițelor la fața locului, acceptați proiectul de design interior final cu clientul. Producția include un control strict al calității. Rezultatul este garantat de înaltă calitate și precis datorită pre-asamblării. 

Eficiența producției pentru dimensiuni individuale, condițiile de cooperare sunt confirmate de contractul încheiat cu clientul. Comandați mobilier puternic și elegant în cadrul companiei care satisface nevoile dvs. Produsele sunt fabricate din materii prime organice și sigure, care contribuie la funcționarea îndelungată a produselor. 

Consultanta amenajare cu mobila 


 Calendarul de producție al bucătăriei Valentini, de la 5 la 2,54 m, depinde de volumul de lucru al producției actuale și de dorințele urgente ale clientului. Vă rugăm să trimiteți o solicitare în avans sau să ne contactați pentru detalii. Canapelele netransformante sunt mobilier clasic moale care decorează camera de zi, camera de studiu, bucătăria și alte camere din cameră. 

Amenajare dormitor cu mobilier 


/ Mobilier fotografii / Website articol / Articolul site-ului web 

 Dacă nu aveți nevoie de locuri de dormit suplimentare sau doriți să puneți o canapea confortabilă într-o cameră care nu implică o astfel de nevoie, atunci nu este necesar să plătiți prea mult pentru funcții de transformare inutile - este mai bine să cumpărați o canapea fără transformare! Într-un astfel de model, designerii de interior din Bucuresti acordă toată atenția confortului! 

La ce ar trebui să vă concentrați atunci când cumpărați un model care nu se pliază? Nivelul adecvat al înălțimii scaunului; Rezistența, elasticitatea și fiabilitatea umpluturii; Spatele drept și forma practică a canapelei. Studio design interior Bucuresti vă oferă un catalog imens de modele cu tapițerie diferită, dimensiuni diferite și toate formele la prețuri accesibile în Bucuresti

Comentarii