Postare prezentată

Amenajarea mobilierului in Dormitor

Dormitorul este primul loc pe care îl vedem când deschidem ochii când ne trezim. Prin urmare, este deosebit de important să se creeze armonie și confort în ea, astfel încât nimic nu deranjează și nu interferează. Acest lucru poate fi realizat prin cunoașterea regulilor de bază pentru amenajarea de mobilier și interior 5 principii pentru amenajarea mobilierului într-un dormitor Pregătiți un plan și acționați în consecință. Pentru a nu muta un pat greu sau dulap dintr-un colț în altul mai târziu, asigurați-vă că pentru a trage un plan: pe hârtie sau într-un program special, din care există multe acum (inclusiv aplicații mobile). 



Pentru a face acest lucru, trebuie să știți dimensiunea camerei și mobilierul nou propus. Esign. Producătorul de mobilier din lemn natural Belfan împărtășește recomandările. Ergonomia este totul nostru! Determinați distanțele confortabile dintre mobilier, astfel încât să nu fiți deranjați de viraje lejere și de lipsa spațiului liber. Treptele trebuie să fie de 0,7 m - în mod ideal și cel puțin 0,5 pentru camerele mai mici. Cel mai bun loc pentru un pat Este mai confortabil atunci când tăblia patului este împotriva peretelui. 

 Deci, persoana pe plan intern se simte mare de securitate și calm. În cazul în care o astfel de instalare nu este posibilă, să ia un pat cu o tăblie înaltă : pernele nu vor aluneca și veți avea în cazul în care să se stabilească coatele în timpul citirii. Locația corectă a patului dublu este atunci când acesta poate fi tras pe dreapta din ambele părți. Sau cineva va trebui să urce în mod constant de partea lor. Locația optimă pentru un pat de o persoană într-o cameră dreptunghiulară este paralelă cu fereastra (verificați dacă nu există respirație). Firma amenajari interioare 

 Nu se recomandă instalarea unei dane pe ușa din față și pe oglinzi. Nu vom atinge superstiții, dar această situație este incomodă din mai multe motive: atunci când ușa este deschisă, lumina din camerele învecinate poate interfera și văzând ușa închisă atunci când vă treziți nu este cea mai plăcută opțiune. Garderoba este al doilea cel mai important element al dormitorului Poziția logică este de-a lungul peretelui paralel sau în fața patului. 

Cel mai important lucru nu este să-l pună lumina de fundal: va fi dificil pentru a vedea conținutul și de a găsi ceva în interiorul acestuia. Garderoba poate fi înlocuită cu un dulap spațios de sertare, acest lucru va salva "aer" în spațiu. Reguli de plasare pentru un dormitor mic Într-un dormitor mic, pentru a organiza spațiu de stocare, trebuie să utilizați zone care altfel ar rămâne nerevendicate. De exemplu, atârnă un raft deasupra patului. Se recomandă să cumpere pat cu recipient cutie sau cu mecanism de ridicare. design interior preturi .

Alege mobilier într-o formă simplă, fără elemente decorative proeminente. Într-un dormitor mic, toate mobilierul ar trebui să aibă un scop funcțional clar. În cel mai mic dormitor, în cazul în care este imposibil să se instaleze chiar și un dulap mic, un bar umeraș sau un panou de perete cu mai multe cârlige va ajuta. Amenajarea mobilierului într-un dormitor îngust merită o mențiune separată. 

Pentru a alinia vizual forma camerei, trebuie să alegeți un loc pentru pat cu tăblia împotriva peretelui lung. Amintiți-vă distanța minimă de 0,5 m de la orice alt perete 3 opțiuni pentru amenajarea mobilierului în dormitor Amenajarea mobilierului de dormit se realizează într-unul dintre modurile acceptate. Pentru a decide ce tehnica de a utiliza, trebuie să ia în considerare forma și dimensiunea dormitorului pentru o amenajare de casa moderna.

 Aranjament simetric. Localizați un element central în cameră, sau pur și simplu un punct de reper. Adesea, un aranjament simetric este construit în jurul unei ferestre sau șemineu, dar în cazul unui dormitor, puteți lua un pat ca bază. Pe ambele părți ale produsului central, restul mobilierului este aranjat simetric. Articole identice vor arata deosebit de bine, de exemplu, fotolii identice sau otomani, scaune, dulapuri. olva problema cu spatiul de depozitare.

 Avantajele metodei de poziționare simetrică includ următoarele:  metoda este ușor de implementat și este de asemenea, potrivită pentru dormitoare înguste;  în acest caz, puteți efectua cu ușurință poziționarea dvs., fără a contacta profesioniștii din domeniul designului;  aranjamentul simetric vă permite să creați un spațiu confortabil în dormitor. Există unele limitări ale utilizării metodei de poziționare simetrică. Acesta este cel mai bine utilizat într-o cameră dreptunghiulară sau pătrată cu dimensiune standard. design interior apartament 


 Poate fi dificil de a combina diferite grupuri de mobilier siSimetrie metodă Alegeți o mică piesă de mobilier pentru a instala în centrul dormitorului și locul părțile principale ale cască mare de-a lungul pereților. Acest aranjament arată armonios într-un dormitor mare. Asimetria în amenajarea setului de mobilier ia în considerare legea echilibrului: o masă mică este plasată lângă fereastră, un pat pentru dormit este plasat lângă ea prin pasaj și, pe de altă parte, un loc confortabil pentru un dulap de sertare. 

 Un dormitor îngust sau altă geometrie a camerei este potrivit pentru această opțiune, în acest caz, formele non-standard nu servesc ca o limitare. Dimensiunea dormitorului poate fi, de asemenea, orice. Dezavantajul metodei este că este destul de dificil să-l rulați singur ... Aranjament circular Cel mai simplu mod de a modela mediul. În primul rând, conexiunea centrală a interiorului este determinată, materiale de gresie portelanata faianta.

De regulă, devine o lampă în centrul plafonului. Toate piesele de mobilier sunt amplasate în jurul sursei de lumină. Este de dorit ca părțile interioare să fie la aceeași distanță de centru. Avantajul metodei este simplitatea și capacitatea de a pune în aplicare în orice cameră. Chiar și într-un dormitor mic, un aspect circular arată atractiv și practic. pe diferite laturi ale conexiunii centrale într-un singur stil.


Comentarii