Postare prezentată

Apartament 3 camere cu Design Neoclasic

Noblețea nuanțelor lăptoase și pierite, detaliile grafice negre, notele calde ale lemnului natural, strălucirea sobră a argintului... Designul unui apartament de 3 camere în stil neoclasic recent renovat și mobilat, în cazul în care un cuplu căsătorit trăiește, combină organic eleganța vilelor franceze și laconicismul modern al Parisului modern. Nu este nimic de prisos despre un spațiu perfect organizat plin de lumină și aer.


 Acest lucru vă permite să evaluați în detaliu finisajele spectaculoase: benzi de parchet periat, gresie de marmură în tonurile din, copite europene înalte, decoratiuni stuc sub tavan. Și mobilier de design selectat în mod competent, cu caracteristici di proiecte case  clasice creează o atmosferă aristocratică și subliniază zonare.


 Corpurile negre sunt o notă urbană care face mediul la modă și dinamic. Ele creează un contrast bun cu pereți de culoare deschisă și intră într-un "joc" complicat cu candelabre de designer. Iar țesăturile și elementele decorative din nuanțe de lavandă, albastru deschis, caramel și măsline sunt un indiciu ușor de Provence ospitalieră, la fel ca și florile strălucitoare de pe dulap, care amintesc de culorile incredibile de pe pânzele lui Van Gogh. Interiorul camerei de zi este eclectic: baza este luată din trăsăturile minimalismului și stilului parizian, completate de note luminoase ale obiectelor de artă expresioniste. 

Nuanțele de roșu și verde au servit ca accente luminoase pe fundaluri alb-negru monocrom. Scaunele fabricii italiene minotti formează un unghi de citire confortabil: în această compoziție lângă fereastră, semnătura identității corporative a interioarelor pariziene este deosebit de evidentă.Notele eclectice și chiar boeme apar datorită picturilor de pe pereți - replici ale artistului expresionist german August Macke. Studio Arhitect amenajari interioare


 Candelabrele și lămpile joacă un rol special în crearea aurei rafinate și misterioase tipice interioarelor în stil parizian. Candelabrul Minerva din zona de living este compus din lanțuri decorative fine delicate din metal placat cu nichel. Lampa pandantiv Circle deasupra mesei de lectură, în formă de inel din oțel inoxidabil de înaltă calitate împodobit cu elemente de cristal, pare să plutească magic în cameră. 


O oglindă venețiană din spatele canapelei reflectă interiorul camerei, adăugând adâncime spațiului. Piesele clasice cu perdea deschisă, parchet finx heringbone în culorile tundra sunt combinate cu mobilier modern de branduri italiene: canapele moderne italia Maxalto, fotolii și console Minotti.


Website: Nobili Design

Comentarii