Postare prezentată

Luăm în considerare dorințele clientului? Întrebarea pe care o auzim adesea

Acordați o atenție deosebită alegerii studiului. Cel mai bine e să nu te asociezi cu o companie în care nu ai încredere. Lucrați cu cei apropiați în spirit și mod de gândire – aceasta este singura modalitate de a crea ceva cu adevărat util. În elaborarea specificațiilor tehnice pentru proiect, Design interior dorințele clientului joacă un rol decisiv. Eu sunt sursa pentru continuarea lucrului. Fiecare arhitect-designer ia în considerare nevoile funcționale ale spațiului în care o persoană va trăi. Amenajare Apartament 



 Pătrunde în stilul de viață și înțelege clientul, aici prezența empatiei este de mare importanță. Toate acestea pentru a dezvolta un proiect de design care ia în considerare așteptările emoționale, estetice și funcționale ale clientului Apoi, pentru unul dintre proiectele comerciale a fost necesar să se proiecteze o pepinieră loft-stil. O cameră pentru un elev care a visat mult timp la un interior brutal. Ne-am dat seama că un astfel de stil în versiunea sa clasică, într-o cameră standard a orașului, ar fi nepotrivit. Mansarda arată perfect în clădiri vechi din cărămidă în stil industrial folosite ca apartamente rezidențiale. Tavane înalte de trei metri, spațiu voluminos, pereți din cărămidă, grinzi metalice care trec prin tavan: acesta este modul în care acest stil este creat. Portofel Proiecte de lux


Arată armonios pentru că face parte din istoria și arhitectura clădirii. Dar într-un apartament standard, astfel de detalii ar părea greoaie. Acestea ar reduce vizual volumul unei camere deja mici. În plus, una dintre sarcinile noastre este de a dizolva limitele apartamentului, elimina sentimentul de izolare, sentimentul de o "cutie" în oraș, oferind luminozitate și o atmosferă de libertate. Prin urmare, am abandonat stilul loft și a sugerat folosind doar elementele sale. Ei s-au bazat pe noi, datorită acestui lucru a fost posibil să se proiecteze un interior armonios pentru viață, luând în considerare sarcina sa.


 Modificări ale proiectului în timpul implementării Când totul este deja proiectat, nu este nevoie să faceți modificări. În caz contrar, integritatea proiectului de proiectare este încălcată, în cazul în care toate detaliile sunt luate în considerare și după punerea în aplicare rezultatele acestor modificări nu pot fi justificate. Desigur, există excepții, atunci când o idee care vine în timpul sau după proiectare va îmbunătăți doar designul și integritatea acestuia, dar acest lucru se întâmplă rar. Luăm în considerare dorințele clientului? Desigur, eu sunt în centrul de termeni de referință, înțelegerea așteptărilor dumneavoastră, care se formează după întâlnire, mai multe interviuri și un dialog suplimentar cu tine. Iar atunci când proiectați, cel mai bine este să vă bazați pe profesioniștii în care aveți încredere.

Lumina naturală, liniile curate, mobilier dormitor alba clasic   elegant și texturile frumoase sunt secretul minunatului stil inconfundabil al designerilor. Studioul funcționează adesea cu arhitectură istorică, dar interioarele lor sunt întotdeauna foarte luminoasePoate adăuga prefixul "mini" la aproape totul în acest apartament. Bucătăria de aici este destul de mică, de obicei o fac în hoteluri sau case de vacanță. Același lucru se poate spune despre zona de luat masa: o masă rotundă mică și câteva scaune .

Da, și dormitorul e clar că nu e cel mai mare... Da și m Casă confortabilă și luminoasă, cu interioare calde, înconjurată de verdeață Această casă din afara Romei este o structură foarte simplă, fără trăsături expresive și excese în arhitectură, dar este literalmente îngropată în grădina sa verde. Ei bine, interioarele, se spune, sunt create pentru a se bucura de viață într-un mod relaxat: culori ușoare și relaxante, o podea deschisă, detalii confortabile și tone de lumină naturală. Sunt... oderni, impecabil în fiecare detaliu.


 Apartament modern cu accente nostalgice Proprietarul acestui apartament a trăit în Berlin pentru o perioadă de timp, dar recent a decis să se întoarcă la Roma și a cumpărat un apartament de epocă într-unul din cartierele centrale ale orașului. Având o mare pasiune pentru mobilier retro din URSS și Germania, el a decis să restabilească toate ușile frumoase din lemn rustic într-un interior scandinav modern. Amenajari interioare living case .


 Ei adaugă cu siguranță un dram de țară și, cu ea, confort la spațiul unui apartament oraș - pe fundalul mobilierului modern, un astfel de contrast arată foarte original și eficient. În acest apartament din Roma Designul neobișnuit al acestei case dezvăluie stilul caracteristic al studioului de design interior Nobili, culori neașteptate și îndrăznețe într-o casă clasică. Designerii sunt departe de stereotipurile tradiționale și le place să experimenteze și să combine opuse în proiectele lor de design interior.


Comentarii