Postare prezentată

Mobilier Italia Francesco Passi Dormitoare Living

Italia are o gamă largă de dormitoare care vă permite să alegeți elementele și să răspundă nevoilor cumpărătorului la cererea sa. mobilier din Italia este deja aici. Mobilier italian real la fabrica Francesco Passi este unul dintre cei mai populari producatori de mobilier, faima lor le-au câștigat, deoarece acestea se apropie de munca lor cu control precis al calității și libertatea de gândire în design pentru colecțiile lor. Nu este nevoie de multe cuvinte pentru a descrie mobilier italian dormitor 


 Doar să aruncăm o privire și să înțeleagă imediat totul, Colecția de mobilier Matrice Francesco Passi pentru dormitor include nu numai elemente frumoase, dar, de asemenea, de încredere în calitatea sa. Mobilier la comanda de la producator Compania este specializata in productia de mobilier si design pe comenzi individuale. Avem un set profesional, instalarea și reconstrucția produselor. Materialele utilizate sunt puternice, prezentabile, diversificate și ecologice. Varietate de produse Oferim mobilier în următoarele categorii: Mobilier încorporat în roșu, alb, MDF, DSP, alte materii prime în diferite stiluri. 


Căști de bucătărie din lemn și materiale artificiale. Modern și clasic pentru băieți și fete. Dulapuri încorporate și din piele, spume pentru coridoare, living, dormitor. Produse pentru cabane: foișoare, pivnițe, scări și magazii. Dulapuri de diferite dimensiuni. Livrare și plată Aici nu puteți comanda numai bunuri ieftine de calitate, dar să plătească pentru ele în diferite moduri: numerar. Pe hartă. Livrarea se face la București și în regiune, în plus, este întotdeauna posibil să se colecteze la punctul de auto-livrare. Transportul în alte regiuni se efectuează cu ajutorul companiilor profesionale de curierat.

 Pre-produsele sunt trimise la asamblare, astfel încât să puteți elimina erorile de proiectare. Livrare garantată în timp util, compania angajează șoferi și expeditori politici și atenți. Beneficii De ce ar trebui să cumpăr de la noi? Oferim următoarele beneficii ale colaborării: capacitatea de a apela un specialist calificat în design la domiciliu. Pregătirea bazei de schițe la fața locului, acceptați proiectul final cu clientul Producția include un control riguros al calității. Rezultatul este garantat a fi de înaltă calitate și precis datorită pre-asamblare. 

Eficiența producției pentru dimensiuni individuale, condițiile de cooperare sunt confirmate de contractul încheiat cu clientul. Comandați mobilier puternic și elegant în cadrul companiei, care satisface nevoile dumneavoastra. Produsele sunt realizate cu materii prime organice și sigure, care contribuie la funcționarea îndelungată a produselor. Transfer bancar. Programul de producție valentini bucătărie reduceri 5 la 2.54m dintr-o gamă depinde de volumul de muncă actual de producție și dorințele urgente de la client. Vă rugăm să trimiteți o cerere în avans sau să ne contactați pentru detalii. 

 Canapelele non-transformatoare sunt mobilier clasic moale decorarea camera de zi, camera de studiu, bucatarie, și alte camere din cameră. Astăzi puteți alege o mulțime de diferite canapele-transformatoare, dar canapele drepte, fără un mecanism de transformare rămân foarte populare și de a găsi clienții lor. Care sunt avantajele lor? Scopul principal al canapelei este să se relaxeze și, nu să doarmă.

 Aceasta este o alternativă excelentă la un scaun. Dacă nu aveți nevoie de paturi suplimentare sau doriți să puneți o canapea confortabilă într-o cameră care nu implică o astfel de nevoie, atunci plătiți prea mult pentru funcții de transformare inutile nu este necesar - este mai bine să cumpere o canapea fără transformare! Într-un astfel de model, designerii plătesc toată atenția lor la confort! Proiecte Design Interior

Ce ar trebui să vă concentrați atunci când cumpără un model non-pliere? Nivelul corespunzător al înălțimii scaunului; Rezistența, elasticitatea și fiabilitatea umpluturii; Spatele drept și forma practică a canapelei. Francesco Passi vă oferă un catalog imens de modele cu tapițerie diferite, diferite dimensiuni și toate formele la prețuri accesibile.


Website: Nobili Design 

Comentarii