Postare prezentată

O cameră de zi modernă îndeplinește multe funcții

Designul camerei în care vă petreceți cea mai mare parte a timpului trebuie să fie impecabil. , dintre care cel mai important este relaxarea și comunicarea tuturor membrilor familiei. Schema de culori este o prioritate atunci când se creează un interior unic și memorabil; o schemă de culori abil este baza pentru dezvoltarea oricărei soluții stilistice pentru camera de zi. Interiorul în două tonuri vă permite să creați efecte optice expresive, să vizualizați în mod intenționat spațiul în direcția extinderii sau scăderii parametrilor săi principali. O alegere competentă de culori - însoțitori în proiectarea Livingului  oferă posibilitatea de a realiza idei îndrăznețe și fantezii de design neobișnuite. 



Combinația de două culori pastelate lumina poate crește foarte mult dimensiunea camerei. Culori contrastante, situate în direcții orizontale și verticale, vă permit să corectați înălțimea pereților, aranjați zona de accent și subliniați favorabil elementele arhitecturale: proeminențe, partiții, bovine. Există o parte practică a problemei: o alternare calificată a contrastelor de culoare ajută la ascunderea defectelor mici, pereți inegali. În combinații de tapet cu două tonuri, este necesar să se ia în considerare puncte importante: culorile luminoase reprezintă perechi ideale în nuanțe moi de o nuanță similară; se recomandă combinarea pânzelor monocromatice cu modele spectaculoase, motive decorative complexe;

Pentru a crea efecte volumetrice, puteți utiliza fundaluri netede și structurate; textura convexă a acoperirii poate fi accentuată cu un ton ușor perlat, suprafețele netede ale unei culori saturate, mai închise și mate absorb bine lumina, servesc ca fundal neutru ideal pentru decor expresiv. Împărțirea camerei de zi în părți funcționale este destul de arbitrară; pentru zonarea eficientă, sunt adesea folosite combinații de culori și texturi interesante, accente luminoase pe un fundal neutru. Există mai multe variante în combinația de decoratiuni în două tonuri: orizontale, verticale, zig-zag și forme geometrice complexe.

 Obiectivul principal al fiecărui experiment este de a armoniza interiorul: metoda verticală vă permite să delimitați în mod eficient spațiul din camera de zi, în special în formatul de studiu, atunci când este necesar să se evidențieze o zonă de agrement, să mănânce, să doarmă sau să lucreze. Culorile orizontale vă permit să raționalizați mobilierul, să reduceți înălțimea tavanului. Inserțiile de tapet sunt o modalitate simplă și eficientă de a decora pereții, de a evidenția zonele unei canapele, lămpi, picturi, șeminee și mobilier spectaculos. Selecție companion - Scheme de culori populare În dezvoltarea de design, se acordă prioritate selecției nuantei dominante, care depinde de stilul camerei. În interioarele clasice, gama bej și ciocolată dă în mod tradițional tonul, care este însuflețit de accente suculente de vin roșu, verde măsliniu, nisip auriu. 


Un astfel de sejur pare respectabil, solemn și, în același timp, primitor, dispus să primească oaspeți și o odihnă liniștită. Mai multe soluții stilistice moderne folosesc toată bogăția paletei de culori: combinații de nuanțe albe și pastelate sunt populare în interioarele scandinave, moderne și tehnologice, în stilul compozițiilor contemporane și minimaliste de alb, lăptoasă, de culoare gri deschis, cu culori naturale bogate din materiale naturale sau imitațiile lor - pereți de piatră, lemn, granit, cărămidă sau beton, magia compozițiilor pastelate de două nuanțe este utilizată pe scară largă în soluțiile de studio , loft-stil, locație neoclasică; 

Combinații exotice de nuanțe solare de galben, portocaliu, spectrul roșu cu culoarea verdețurilor naturale, cafea și ciocolată, albastru de mare sunt tipice de interioare africane, orientale, eco-stil de camere de zi, fjn trendy. Jocul de "două culori": secretele unei camere de zi elegante. În cazul în care locuitorii casei au gusturi speciale și preferințe, ele conduc stiluri de viață diferite, acest lucru se va reflecta cu siguranță în cameră de zi. Conceptul comun de design al complementului de culoare implică o combinație de degradeuri situate la diferite capete ale spectrului de culori, cu cel mai mare contrast între ele. 

Schema de culori complementare este o tehnică la modă în practica de design, interior
 avangardiste și minimaliste, atunci când decorarea o cameră de zi în spiritul artei pop mode sau expresive moderne. Un exemplu este perechile populare de culori: roșu - verde; roz - albastru argintiu; portocaliu - albastru închis; nisip galben - violet. Compozițiile fără rezultat arată bland, astfel încât aveți nevoie pentru a utiliza cu atenție seturi de culori saturate luminoase. Atunci când se planifică interioare luminoase, trebuie avut în vedere faptul că unele culori afectează puternic psihicul unei persoane și starea emoțională: roșu, albastru, galben portocaliu, gama de aur poate provoca emoție, iritare, transformându-se în agresiune și oboseală. Este de dorit să se combine astfel de culori în camera de zi cu tovarăși mai calmi. portocaliu - albastru închis; nisip galben - violet. 

 Compozițiile fără rezultat arată bland, astfel încât aveți nevoie pentru a utiliza cu atenție seturi de culori saturate luminoase. Atunci când se planifică interioare luminoase, trebuie avut în vedere faptul că unele culori afectează puternic psihicul unei persoane și starea emoțională: roșu, albastru, galben portocaliu, gama de aur poate provoca emoție, iritare, transformându-se în agresiune și oboseală. Este de dorit să se combine astfel de culori în camera de zi cu tovarăși mai calmi. portocaliu - albastru închis; nisip galben - violet.

 Compozițiile fără rezultat arată bland, astfel încât aveți nevoie pentru a utiliza cu atenție seturi de culori saturate luminoase. Atunci când se planifică interioare luminoase, trebuie avut în vedere faptul că unele culori afectează puternic psihicul unei persoane și starea emoțională: roșu, albastru, galben portocaliu, gama de aur poate provoca emoție, iritare, transformându-se în agresiune și oboseală.


 Este de dorit să se combine astfel de culori în camera de zi cu tovarăși mai calmi. galben-portocaliu, gama de aur poate provoca excitare, iritare, transformându-se în agresiune și oboseală. Este de dorit să se combine astfel de culori în camera de zi cu tovarăși mai calmi. galben-portocaliu, gama de aur poate provoca excitare, iritare, transformându-se în agresiune și oboseală. Este de dorit să se combine astfel de culori în camera de zi cu tovarăși mai calmi.



Comentarii