Postare prezentată

Panouri decorative de perete în interiorul Apartamentului

Panourile decorative de perete ajută la crearea unui stil unic și individual. Desigur, decorarea pereților în acest fel nu poate fi numită o nouă tehnică, dar acest lucru nu face mai puțin preferat în rândul designerilor și consumatorilor. Unul dintre principalele avantaje ale panourilor decorative de perete este că acestea se adaptează atât stilului clasic, sau  amenajare casa moderna . Acest articol va discuta și unde este mai bine pentru a decora pereții cu panouri, precum și ce materiale pot fi făcute.


 Panourile decorative de perete sunt bune din punct de vedere practic, în special în zone precum holuri, săli de mese și camere de zi. În ceea ce privește estetica, răspunsul la această întrebare este da. Deși sortimentul de materiale de finisare în magazine nu poate fi numit limitate, uneori trebuie să alegeți între: frumos sau practic? Cu panouri de perete, această problemă nu va apărea.

 PARTE A PERETELUI
 Atunci când decorarea pereților cu panouri decorative, ar trebui să ia întotdeauna în considerare înălțimea plafonului. De regulă, în apartamente rareori depășește 2,7 M. Pentru a crește vizual înălțimea plafonului, panoul nu ar trebui să fie mai înalt de 90 cm de podea. Altfel riști să scapi de tavan. Păstrați proporțiile 1:3, apoi camera va apărea întins în sus.

 PESTE TOT PE PERETE 
Prin decorarea peretilor in acest fel, va fi cu siguranta posibilitatea de a sublinia statutul dumneavoastră. Dar trebuie să fii foarte atent cu un astfel de decor. Această tehnică este de obicei folosită în stiluri clasice și unele etnice. Iar nevoile sale sunt foarte mari: spațiul. Pereții complet cu fir pot fi dificil de citit, așa că am sfătui cu tărie împotriva utilizării acestei tehnici în camere mici și mici. Dar dacă aveți un living mobilier de lux  , studiu, bibliotecă sau intrare, atunci un astfel de design va arata foarte elegant. De regulă, acest tip de decor va fi completat de plafoane coffered, care va sublinia toată soliditatea designului interior.

 PERETE ACCENT 
Accentuarea unuia dintre pereți este o tehnică foarte populară, iar acest lucru se aplică nu numai pentru decorarea pereților cu panouri decorative. Există multe avantaje în acest decor. Camera se adâncește vizual, toată atenția se concentrează pe un anumit punct și nu selectați toate mobilierul la o anumită înălțime, așa este cazul cu panouri de perete la o treime din înălțime. Principala dificultate constă în alegerea designului panourilor de perete și calcularea dimensiunilor exacte. Întreaga "precizie" a peretelui depinde de precizia dimensiunii. Cusăturile și articulațiile excesive pot ruina întreaga estetică.


 PANOURI DE PERETE DIN LEMN
 Poate că panourile de perete din lemn sunt cele mai solicitate, în ciuda costurilor lor ridicate. Panouri de esențe lemnoase fine pot decora orice cameră "prezentabil": studiu, bibliotecă, sală de biliard, cameră de trabuc și sala de mese. Cele mai ieftine panouri din lemn pot fi vopsite și decorate cu mai multe camere și camere de zi care trec. Pentru a salva cel puțin un pic este mai bine să contactați tâmplărie direct și să facă panouri de perete pentru a comanda.

 Acest lucru are un alt avantaj față de magazinele cu elemente gata făcute: acestea vor calcula dimensiunea de până la un milimetru și vor face panouri specifice camerei dvs. Și nu va trebui să-ți faci griji pentru articulațiile rele. Pe baza acestui lucru, am foarte recomanda calcularea dimensiunea panourilor cu un tehnolog și numai după, având în vedere schita, pentru ei. Dezavantaje: cost ridicat Beneficii: compatibilitate a mediului, rezistenta la poluare si, desigur, arata bine ,Studio Amenajari interioare 3 D

 PANOURI DIN IPSOS ȘI POLIURETAN 
Astfel de panouri pot fi achiziționate gata făcute sau simulate de noi înșine. Principalul avantaj al celei de-a doua opțiuni este "flexibilitatea": din numeroasele opțiuni pentru diferite muluri subțiri, puteți crea imitații de panouri și de a obține un design unic. Trebuie doar să selectați panourile finite din catalog și să le montați folosind un adeziv special. Când creați propriul panou unic, puteți să vă jucați cu lățime și adâncime, să creați panouri de imitație cu cufere și să le pictați în orice culoare. Portofolio apartamente stil clasic si modern

 Una dintre opțiunile populare este de a picta miezul panoului și pereții într-o culoare și muluri într-o alta. Acestea pot fi culori contrastante sau nuanțe de aceeași culoare. În plus, de foarte multe ori pereții sunt pictați și miezul panourilor este lipit cu tapet pentru a se potrivi cu pereții, în timp ce muluri în sine sunt realizate în culori neutre sau contrastante. Tapet nu ar trebui să fie simplu: elemente florale, chevrons, picturi și dungi sunt binevenitesi chiar Stofe si tapiterie .


 Dezavantaje: murdar Avantaje: cost redus, ușurința de instalare, multe opțiuni pentru texturi și combinații, posibilitatea de a schimba culorile. Panouri decorative de perete pot fi de diferite tipuri, diferă în caracteristici, metoda de instalare, dar ceea ce le unește este aspectul original, frumusețea și eleganța. Acestea vă vor ajuta să vă creați propriul design interior unic, indiferent de stilul pe care îl alegeți.

Comentarii