Postare prezentată

Pentru dormitor imperiu-stil, ar trebui să alegeți culori clasice

Toată atenția este atașată de patul din dormitor. Deci trebuie să fie real. Alege modele se paturi clasice de lux italia pret cu tăblie înaltă, țesătură căptușită și satin și aur, precum și, cu o șapă de transport. Pentru a finaliza patul va fi noptiere elegante și dulapuri în stil clasic, banchet și dressing. Imperiul este de neconceput fără o mulțime de țesături. Este mai bine să alegeți țesături de satin care strălucesc în lumină ca aurul. Țesături decorate pot fi franjuri, panglici, volane și alte atribute ale secolelor trecute. Tulul ușor trebuie să fie integrat cu portarii de lux jartieră. Mobilier Imperiul are o mulțime de detalii și decorațiuni.



 Cu toate acestea, fiecare element trebuie introdus perfect în spațiul comun. Este în imperiu ca nici un alt va fi relevante elemente masive de lux: oglinzi aurite, vaze podea, ceas tridimensional. Iluminatul este, de asemenea, o parte importantă a decorului în imperiu. Lămpile devin adevărate obiecte de artă: ele sunt decorate cu sticlă, aurire și lămpi sunt în principal în formă de torțe și lumânări. Stilul imperiului a apărut în Franța în timpul lui Napoleon Bonaparte. Acesta este, în esență, stilul imperiului, care are un context istoric, iar acum în forma sa originală este păstrat în palatele restaurate.


 Cu toate acestea, imperiul modern ca un stil intern a păstrat doar caracteristicile sale alb, bej, maro, burgundy, albastru, de măsline, negru. Metaleprețioase vor fi adecvate aici: aurire în finisaj, mobilier și țesături. care sunt caracteristicile unui dormitor în stil clasic Stilul clasic al dormitorului are caracteristici, datorită cărora este dificil să se confunde cu nimic. Acesta este dominat de diferite elemente de decor, diverse detalii care sunt asociate cu cuvântul luxos. Principalele caracteristici includ atenție maximă la detalii, selectarea atentă a tot ceea ce este necesar pentru decorare; Inversarea trecutului, folosind echipamente de iluminat de epocă, alte obiecte care se adaptează nevoilor omului modern; 


Utilizarea de materiale naturale de înaltă calitate, mobilier similar și alte decoratiuni; Armonie și simetrie, elemente repetitive în spațiu; Utilizarea obiectelor de artă care pun accentul pe estetică. Mobilier în dormitor în stil clasic pentru a colecta ușor, deoarece mulți producători sunt făcute astfel de căști. Puteți cumpăra un kit, astfel încât întreaga cameră a fost într-o soluție de stil unic. Armonia este conceptul principal care caracterizează interiorul dormitorului clasic. Prin urmare, este important să se gândească prin toate dettagli.no: Ce elemente interne ar trebui să fie utilizate în timpul proiectării Interiorul dormitorului necesită respectarea unor reguli, inclusiv: 


Haotic, simetria este importantă pe tot parcursul, inclusiv uniformitatea mobilierului;Interiorul ar trebui să combine calități ar fi practic, funcționalitate, estetica; Plafonul trebuie să fie decorat cu un candelabru frumos. Pereții nu ar trebui să rămână goale, picturi ar trebui să fie utilizate, alte elemente de mobilier. Cu toate acestea, sentimentul de acțiune este necesar, deoarece acumularea nu ar trebui permisă; Utilizarea adecvată a nuanțelor calde, tranziții fluide, contraste nu sunt recomandate Ce culori și texturi ar trebui să prevaleze într-un dormitor Dormitoarele de lux în stil clasic de frumusețe sunt superioare analogilor, decorate în alte stiluri. Mobilierul implică suprafețe plane, utilizarea de materiale de înaltă calitate.


 Tapet poate fi ornat sau monocrom, precum și structurat. Ipsos venețian și alte metode similare de decorare sunt potrivite pentru reparații. Pentru un dormitor în stil clasic este mai bine să alegeți un parchet natural din lemn. Finalizarea proiectului va ajuta covorul, a căror imagine nu ar trebui să fie privit. Există diferite niveluri de plafoane. Un candelabru mare atârnă în centru, iar pereții sunt decorați cu aplicații pentru a îmbunătăți confortul. Ele pot fi folosite de noptieră pentru a crea condițiile de citire, și mai mult. O astfel de iluminare suplimentară, în orice caz, decorează dormitorul. Ce să caute atunci când aleg mobilier Pentru un dormitor în acest stil alege mobilier din lemn natural.


 Acesta ar trebui să fie de înaltă calitate și sunet, să ofere un nivel ridicat de confort. Setarea bej arată spectaculos, dar poate fi, de asemenea, alb. Colecția de artizani italieni este perfectă pentru designul spațiului. Ca alternativă, situația este ordonată pe dimensiuni individuale de către producătorii ruși. Dormitorul în stil clasic implică instalarea unui pat mare confortabil. Acesta devine scopul central în spațiu. Tăblia patului este mare, adesea moale, cu tapițerie în tonul decorului camerei. În mod tradițional, un dulap cu uși batante este instalat, dar poate fi un compartiment. În acest din urmă caz, este posibil ca setarea să fi oglindit sau mat uși de sticlă, alte materiale. Dispozitivul clasic pentru dormitor implică un spațiu spațios. Dacă vă gândiți la tot corect, utilizați nuanțe de lumină, oglinzi, va fi capabil să extindă vizual spațiul, face mai confortabil. 


Atunci când proiectarea unui dormitor în acest stil pentru un copil folosi aceleași reguli și principii ca un adult. Singurul lucru important de luat în considerare este că camera copiilor ar trebui să fie nu numai confortabil, dar, de asemenea, în condiții de siguranță. Prin urmare, interiorul nu este permis să aibă unghiuri ascuțite. În consecință, alegerea în favoarea clasicilor este pe deplin justificată. Netezimea liniilor acestui stil garantează siguranța. În interiorul clasic unei case , tradițiile diferitelor țări europene sunt reflectate. 


Prin urmare, mai multe dintre direcțiile sale, inclusiv: Engleză, distinctă de conservatoare. În plus față de regulile de bază, în interiorul este recomandabil să se utilizeze perdele, dantelă, voaluri, portari la scară largă cu lambrequins. Franceză, caracterizat prin grație, ușurința, abundența de lumină. Dormitorul nu poate fi ostentative și extravagante, cu soluții contrastante. Pentru design, culorile alb, crem sau bej sunt cel mai adesea alese. Proiecte de Design Interior


American, care a devenit întruchiparea și renașterea combinației de franceză și engleză, deoarece coloniștii cu mulți ani în urmă adaptat aceste direcții la particularitățile stilului lor de viață. Aici se obișnuiește să se combine pereți monocromatice cu ornamente pe țesături, preferința este acordată mobilierului practic, rafturilor încorporate, dulapurilor.


Comentarii