Postare prezentată

Tendințele actuale în aspectul fațadelor Caselor

Punctul de plecare ar trebui să fie alegerea de texturi și materiale, ar fi gresie, gresie, acoperiri lichide (vopsele, var), elemente decorative - dale, inserții din lemn, inserții metalice și din plastic, suprafețe oglindă. Tendința acestui sezon este cea mai mare repetare a peisajelor naturale. Designerii studioului Nobili Design sunt specialiști recunoscuți și experți în domeniul lor, care au o experiență extraordinară în rezolvarea celor mai complexe probleme și sunt gata să vă spună regulile de bază ale designului extern pentru casele private.Studio Arhitect Amenajare 3 D .



 În primul rând, aveți nevoie pentru a crea un concept general pentru site-ul dumneavoastră. Fie că este vorba de un stil țară / boho care se adaptează organic la natura sau un stil high-tech care joacă în contrast, este de până la tine. Dar alegerea stilului va determina conceptul de design extern, și, prin urmare, cele mai multe decizii ulterioare: alegerea materialelor și texturi utilizate în design. În prezent, alegerea de texturi pentru fatada este aproape nelimitat. Amenajare casa stil clasic modern in Deva .


 Toate finisajele fațadei pot fi împărțite în grupuri principale: -siding; - piatră de porțelan și gresie, cărămizi expuse; - Cretă. Dacă vorbim despre montarea binar, putem evidenția avantajele solide ale acestei opțiuni. Acest strat se potrivește bine cu funcțiile de protecție și decorare, are multe opțiuni de culoare și texturi pentru toate gusturile și, în plus, una dintre cele mai ieftine opțiuni pentru amenajarea fațadei. hé design exterior nu este un loc de muncă pentru incepatori. În următorul grup de acoperiri, merită să se facă distincția între utilizarea de piatră, cărămizi expuse și gresie din porțelan, design interior preturi .

 Finisarea pietrei este un proces destul de meticulos, dar durabilitatea și frumusețea acestui strat merită. Piatra este una dintre cele mai populare opțiuni de decorare a fațadei și există multe motive pentru aceasta, inclusiv o durată lungă de viață, un aspect nobil și izolație termică suplimentară la domiciliu. Finisarea fațadei cu cărămizi expuse este o procedură destul de complicată și necesită respectarea obligatorie a multor condiții, de exemplu, ca finisajul cu cărămizi expuse să înceapă cel puțin 0,5 metri deasupra nivelului solului. 

Specialiștii cu experiență în echipă, desigur, sunt conștienți de nuanțe și vor efectua activitatea în conformitate cu toate recomandările. Și, în cele din urmă, gresie de porțelan - are rezistență la îngheț și rezistență, și are, de asemenea, o mare variabilitate în culoare și textură, puteți găsi cu ușurință gresie de porțelan cu imitație de lemn sau piatră naturală. Este important să se ia în considerare combinația de pereți și materiale de acoperiș. 

Materialele naturale pentru acoperiș sunt ideale pentru o structură din lemn: șindrilă, stuf, gresie naturală. Masoneria va arata mai bine cu un acoperiș din gresie naturale în nuanțe naturale și naturale: verde, gri, maro. Un acoperiș de cupru sau țiglă metalică va arata destul de armonios. Un acoperiș realizat cu orice material care combină culoarea și stilul va fi combinat cu fațada din ipsos.

 De asemenea, este important ca echipa de proiectare să ia în considerare parametrii geo-peisajului site-ului pentru a selecta compozițiile corecte ale materialelor de finisare și, astfel, să păstreze prospețimea aspectului sitului pentru cât mai mult timp posibil. În acest caz, este necesar să se ia în considerare nivelul de iluminare, nivelul de umiditate, apropierea de corpurile de apă etc.


 Pe baza acestor indicatori, echipa de construcție va oferi recomandări cu privire la ceea ce este cel mai bine de a alege: acoperiri ușoare, gresie din porțelan sau piatră puternică și durabilă. Designul exterior trebuie să se bazeze pe scopul casei tale. Dacă aceasta este o casă de țară, atunci merită să se ia în considerare amenajarea estetică a clădirilor și plantațiilor; în cazul în care o casă de țară este destinat pentru întâlniri cu prietenii și recreere în aer liber, este important să se organizeze toate zonele de agrement cât mai confortabil posibil și să se organizeze în mod corespunzător spațiul.Mobilier livin de lux .

 Nu uitați de iluminat a site-ului: aceasta este o intreaga arta. Cu ajutorul său, puteți crea multe efecte interesante: de la o atmosferă misterioasă și romantică pentru iubitori la lumini neon elegante pentru petreceri și în aer liber. Cele mai populare soluții de iluminat: -iluminarea contururilor, pentru a spori favorabil soluțiile arhitecturale. Instrumentul principal aici sunt cabluri led. - lumina de fundal ascunsă, a cărei funcție principală este o lumină moale și difuză, fără a se pune accent pe Desigur, este important să se coreleze în mod corespunzător de proiectare internă și externă, astfel încât nu există disonances vizuale.


 Dar chiar și aici identitatea completă nu este necesară, va fi suficient să adere la conceptul general sau să se joace pe detalii: de exemplu, pentru a combina două spații cu prezența mobilierului și decorațiunilor din lemn, sau pentru a duplica schema de culori. Designul exteriorului este o lucrare destul de îndureră și voluminoasă, iar aici este important, ca în toate ordinele de proiectare, să se discute rezultatul așteptat în modul cel mai detaliat și detaliat, de exemplu, prezența vegetației de grădină (alei, garduri vii sau paturi de flori miniaturale); posibilitatea de a păstra animale de companie .



Toate aceste lucruri mici, până la varietatea de trandafiri în grădina de flori, trebuie să fie exprimate de către proprietari pentru a obține rezultatul care îndeplinește cel mai bine așteptările. Acest lucru este, de asemenea, important pentru cazarea în continuare a site-ului, atunci când proprietarii decid să planteze pomi fructiferi sau începe să crească noi soiuri, de exemplu.

Comentarii